وبلاگ

دوره نقاهت جراحی پروتز سینه

دوره نقاهت جراحی پروتز سینه

ما در این مقاله سعی داریم شما را با دوره نقاهت جراحی پروتز سینه آشنا کنیم. جراحی پروتز سینه یکی از روش هایی است که می تواند به بیشتر شدن حجم و سایز سینه کمک کند. بسیاری از پزشکان برتر که خدمات زیبایی را ارائه می دهند و جراحی زیبایی سینه را انجام می دهند، بزرگ کردن سینه با پروتز را به عنوان یکی از محبوب ترین جراحی های زیبایی سینه برای خانم ها می دانند. این روش مانند روش های دیگر دارای دوره نقاهتی است که افراد باید این دوران را بگذارند تا نتیجه مناسبی بگیرند. در ادامه برای آشنا شدن با دوره نقاهت جراحی پروتز سینه با ما همراه باشید.

جراحی پروتز سینه چیست؟

پروتز سینه یک عمل جراحی است که باعث بیشتر شدن سایز سینه زنان می شود. این روش جراحی همچنین می تواند به شکل دهی و پرکردن سینه ها کمک کند. جراحی پروتز سینه با بیهوشی عمومی انجام می شود، این عمل سرپایی است و در بیشتر موارد نیازی به بستری شدن در بیمارستان نیست.

بسیاری از خانم ها فکر می کنند سینه هایشان کوچک، توسعه نیافته یا نامتقارن است. گاهی اوقات فکر می کنند آنطور که باید سینه های زیبایی ندارند. در برخی از خانم ها بعد از بارداری، زایمان و شیردهی شکل سینه ها تغییر می کند و این مشکل باعث کم شدن اعتماد به نفس آن ها می شود.

بسیاری از خانم ها برای رسیدن به شکل و اندازه سینه مورد نظر خود عمل بزرگ کردن سینه را انجام می دهند. این جراحی با قرار دادن پروتز پشت بافت طبیعی سینه زنان انجام می شود. پروتزها کیسه های سینه ای هستند که با ژل سیلیکون یا محلول نمکی پر شده اند. آن ها در بالا یا زیر عضله سینه ای بزرگ قرار می گیرند تا ظاهر قفسه سینه را بهتر کند.

جراحی پروتز سینه چیست ؟

کاندیدای مناسب جراحی پروتز سینه

زنانی که به دلیل سینه های کوچک خود اعتماد به نفس خود را از دست دادند و از پوشیدن لباس های خاص خجالت می کشند امکان دارد از جراحی پروتز بهره مند شوند. نکته مهم این است که این افراد از نظر جسمی و جسمی در شرایط خوبی باشند، از بیماری یا بیماری خاصی رنج نبرند و مهمتر از آن انتظارات منطقی و واقع بینانه از نتیجه جراحی داشته باشند. افراد امکان دارد از جراحی بزرگ کردن سینه سود ببرند.

افرادی که سینه‌هایشان رشد کافی ندارد و می‌خواهند سینه‌هایی بزرگ‌تر و متناسب با اندازه و فرم بدنشان داشته باشند، باید پروتز سینه را انتخاب کنند. افرادی که سینه های نامتقارن دارند. زنانی که ماستکتومی یا جراحی سینه انجام دادند می توانند برای بازسازی سینه خود جراحی پروتز انجام دهند. در بسیاری از موارد، پس از زایمان و شیردهی، اندازه سینه امکان دارد کم شود. زنان ناراضی با چنین شرایطی می توانند با مشورت پزشک متخصص پروتز سینه تحت عمل جراحی پروتز سینه قرار گیرند.

جراحی پروتز سینه چگونه انجام می شود؟

پروتز سینه در مقایسه با سایر روش های جراحی زیبایی یک عمل کم تهاجمی و ایمن است. مدت زمان این عمل حدود دو ساعت است و دوره نقاهت پس از آن مانند سایر جراحی ها از یک تا دو هفته متغیر است. قبل از انجام جراحی، پزشک و بیمار چندین جلسه مشاوره خواهند داشت تا شرایط متقاضی در نظر گرفته شود. در این جلسات، پزشک از وضعیت سلامتی بیمار و انتظارات او آگاه می شود و با توجه به تجربه خود و فرم بدن بیمار، نوع پروتز، اندازه و شکل آن را تعیین می کند.

پزشک این کار را بر اساس اندازه، عرض و بافت سینه فعلی تعیین می کند. برای انجام جراحی پروتز سینه، برش هایی در سه مکان مختلف ایجاد می شود. بسته به نوع پروتز و استفاده از پروتز سینه می توان برش ها را در زیر بغل، بافت قهوه ای نوک سینه یا زیر سینه ایجاد کرد. این برش ها خیلی عمیق نیستند و در مکانی نامرئی ایجاد می شوند. رایج ترین نوع برش در جراحی پستان، برش زیر پستانی است. طول این برش 5-4 سانتی متر است و قرار دادن پروتز سینه از طریق آن کار سختی برای پزشک نخواهد بود.

به دلیل محل این برش ها، بعد از جراحی مشخص نمی شوند و ظاهر سینه را تغییر نمی دهند. پزشکان به ندرت برش زیر بغل را توصیه می کنند. زیرا در این نوع برش دسترسی به سینه ها کمی مشکل تر است و جراح دید کافی برای قرار دادن پروتز ندارد. برش هاله سینه یک کار بسیار تخصصی است. زیرا این نوع برش کاملا نمایان است و پزشک باید بتواند به خوبی آن را بپوشاند. به همین دلیل فقط پزشکان واجد شرایط از این نوع برش برای افراد خاص استفاده می کنند.

جراح پروتز را از طریق برش ها وارد بدن کرده و در محل مناسب می بندد. بافت های اطراف پروتز آن را در جای خود نگه می دارند و از حرکت آن جلوگیری می کنند. پس از قرار دادن پروتز در محل مناسب، برش ها بخیه می شوند. در برخی موارد خاص می توان برش هایی در اطراف ناف ایجاد کرد. تعیین اندازه و محل قرارگیری پروتز سینه بر عهده پزشک معالج می باشد. افراد لاغر نمی توانند از پروتزهای بزرگ استفاده کنند.

زیرا در این صورت سینه های آن ها حالت غیرطبیعی پیدا کرده و ناسالم می شود. پروتزهای بزرگ را نمی توان برای افرادی که سن بالایی دارند و پوستشان خاصیت ارتجاعی خود را از دست داده است، استفاده کرد. جراح اندازه و نوع پروتز و محل آن را بر اساس عواملی مانند سن بیمار، نوع پوست، احتمال بارداری در آینده و شغل تعیین می کند.

جراحی پروتز سینه چگونه انجام می شود ؟

انواع پروتز سینه

پروتز سینه انواع مختلفی داد که در ادامه به آن می پردازیم :

پروتز سینه از نظر حجم و شکل ظاهری

پروتز های سینه را می توان به جنبه های مختلف دسته بندی کرد. در طبقه بندی نوع اول از نظر ظاهر و حجم طبقه بندی می شود. پروتزها از نظر حجم و برجستگی به سه دسته کم، زیاد و خیلی زیاد طبقه بندی می شوند. از نظر ظاهری، پروتزهای دندانی گرد یا قطره ای شکل هستند.

پروتز گرد برای افرادی است که برجستگی یکنواختی را دوست دارند. با قرار دادن پروتز گرد در سینه ها حجم تمام قسمت های آن به همان نسبت بیشتر می شود و سینه ها بافت نرم و خوش فرم تری خواهند داشت. استفاده از پروتزهای گرد امکان جراحی های اصلاحی را به شما می دهد. اگر پروتز پیچ خورده، پاره شود یا شکل آن تغییر کند، می توان آن را با یک عمل جراحی ساده برطرف کرد.

پروتز های قطره ای شکلی شبیه به اشک دارند و شکل طبیعی تری به سینه می دهند. پروتز های پارگی برای خانم هایی که سینه های خیلی کوچک دارند یا بافت نرم سینه شان خیلی کم است، مناسب است. با استفاده از این پروتزها می توان به سینه های نرم و بی شکل شکل داد و عدم تقارن یا ظاهر سینه را از بین برد.

پزشک آزمایش هایی را روی هر فرد انجام می دهد تا اندازه پروتز مناسب شما را تعیین کند. با بررسی آناتومی بدن فرد، پروتز سایز مناسب برای هر فرد را انتخاب می کند. البته ابتدا کارشناسان با بیمار صحبت می کنند تا انتظارات او را بفهمند. بهتر است از اندازه سینه دلخواه خود عکس بگیرید تا پزشک بر اساس انتظارات شما و نتایج واقعی عمل بهترین گزینه را برای شما انتخاب کند.

جنس پروتز

پروتز سینه از مواد مختلفی ساخته می شود. انواع پروتزها از نظر کیفیت تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند و پزشک بسته به شرایط بیمار یکی را انتخاب می کند. تفاوت اصلی بین انواع مختلف پروتز سینه، هزینه جراحی، احساس راحتی و محل برش جراحی است. ایمپلنت های سینه بر اساس جنسیت به سه دسته تقسیم می شوند.

پروتز سینه ثابت

پارگی پروتزهای ثابت سینه تاثیری در ظاهر آن ها ندارد. این پروتزها به شکل قطره اشکی هستند و تراکم سیلیکونی بالاتری دارند. ظاهر این پروتزها طبیعی تر از پروتزهای آب نمک است اما در مقایسه با پروتزهای سیلیکونی ظاهری غیر طبیعی دارند. به دلیل بافت سفت، آن ها بسیار کمتر در معرض آسیب هستند و به طور کلی نیاز به برش های بزرگتری برای وارد کردن آن ها به سینه دارند.

پروتز سینه آب نمکی یا سالین

شکل بیرونی سینه آب نمکی گرد است و پس از قرار گرفتن در سینه با آب نمک استریل یا محلول نمکی پر می شود. با توجه به اینکه این پروتزها از قبل پر نشدند، به راحتی وارد بدن می شوند و نیاز به برش های کوچکتری دارند. برش های ایجاد شده برای این نوع پروتزها بسیار کوچکتر است.

دیواره های این پروتزها از سیلیکون ساخته شده و نسبت به پروتزهای سیلیکونی استحکام و سفت تر است. با توجه به اینکه مواد پرکننده این پروتزها با بدن سازگار است در صورت پارگی کاملا جذب بدن می شود و مشکلی برای فرد ایجاد نمی کند. البته پزشکان استفاده از آن را برای افراد زیر 18 سال توصیه نمی کنند.

هزینه ساخت پروتز سینه با پروتز سالین کمتر بوده و نیاز به برش کوچکتری دارد. اندازه آن ها از پروتزهای سیلیکونی کوچکتر است، امکان دارد برای افراد لاغر که حجم سینه بسیار کمی دارند مناسب نباشند. اما این پروتزها می توانند خود به خود خالی یا تا شوند. این پروتزها می توانند اثرات منفی بر روی بافت های اطراف داشته باشند.

انواع پروتز سینه

پروتز سینه سیلیکونی

پروتز سینه سیلیکونی از سیلیکون ساخته شده و حالتی ژل مانند دارد. استفاده از این پروتز برای افراد زیر 22 سال توصیه نمی شود و در هنگام استفاده فرد باید به طور مرتب تحت نظر پزشک باشد. سه سال پس از نصب پروتز سیلیکونی، باید MRI انجام شود تا پزشک بتواند از سلامت او اطمینان حاصل کند. پس از آن هر دو سال یک بار ام آر آی از فرد گرفته می شود تا وضعیت پروتز بررسی شود و از وضعیت سلامت او مطلع شود.

بافت پروتزهای سیلیکونی بیشتر شبیه بافت سینه است و شکل طبیعی تری به سینه می دهد. این پروتزها کمتر خم می شوند و خود به خود خالی نمی شوند. اما احتمال پاره شدن آن ها بیشتر است. برای قرار دادن این پروتزها در سینه نیاز به برش بزرگتری است و هزینه انجام آن نسبت به سایر پروتزها بیشتر است.

آیا پروتز سینه باعث سرطان می شود؟

پروتزهای تایید شده توسط FDA آمریکا به هیچ وجه باعث سرطان سینه نمی شوند. افرادی که پروتز سینه دارند می توانند ماموگرافی انجام دهند، اما تشخیص مشکل خواهد بود و در آن لحظات باید به مراکز ویژه سونوگرافی و ام آر آی مراجعه کرد. در مورد سرطان گاهی اوقات وجود پروتز ناخوشایند خواهد بود و احتمال سوراخ شدن پروتز هنگام بیوپسی سوزنی وجود دارد و در صورت نیاز به انجام اقدامات درمانی مانند پرتودرمانی این احتمال وجود دارد. برخی افراد بر این باورند که جراحی زیبایی سینه از جمله پروتز و لیفت سینه باعث سرطان می شود.

پروتزهای مورد استفاده در ایران دارای مجوزهای مورد تایید وزارتخانه های ایران و آمریکا هستند و طبق تحقیقات گسترده استفاده از این نوع پروتزها از نظر سرطان زایی مضر نیست و باعث سرطان سینه نمی شود. در موارد بسیار نادری در سراسر جهان، نوعی سرطان ناشی از پروتز گزارش شده است. این نوع سرطان فقط توسط پروتز سینه و در دیواره کپسول پروتز ایجاد می شود. این نوع سرطان به هیچ وجه کشنده نیست و با برداشتن پروتز و کپسول آن قابل درمان است. در نهایت پروتزهایی که مجوز رسمی دارند باعث سرطان نمی شوند.

دوره نقاهت جراحی پروتز سینه

برای این که نتیجه مناسبی از جراحی پروتز سینه بگیرید باید مراقبت هایی را انجام دهید. در ادامه با دوره نقاهت جراحی پروتز سینه آشنا می شوید :

  • دوران نقاهت پس از جراحی سینه چندان سخت نیست، اما شما تحت عمل جراحی بزرگ قرار خواهید گرفت. بنابراین، احساس درد و ناراحتی در چند روز اول پس از جراحی طبیعی است.
  • بعد از دو روز می توانید حمام کنید اما هرگز به بخیه ها و زخم های خود دست نزنید. توصیه می شود بعد از استحمام محل جراحی خشک شود.
  • بهتر است تا یک هفته پس از عمل از بلند کردن اجسام سنگین جدا خودداری شود.
  • تا زمانی که به سختی می توانید بازوها و دستان خود را حرکت دهید از رانندگی خودداری کنید.
  • استراحت کافی برای تسریع روند بهبودی سینه شما بسیار مهم است. بهتر است هنگام خواب چندین بالش زیر سر خود قرار دهید تا سر بالاتر از بدن باشد.
  • درد و ناراحتی خفیف تا متوسط ​​بلافاصله پس از عمل بزرگ کردن سینه احساس می شود. برخی از زنان در سینه خود احساس فشار و سفتی می کنند. جراح سینه شما برای چند روز داروهای ضد درد تجویز می کند تا به بهبود سریع شما کمک کند.

آیا پروتزهای سینه قابل اطمینان هستند؟

ماده سازنده پروتز و لایه بیرونی آن از جنس سیلیکون است. سیلیکون عنصری است که در طبیعت یافت می‌شود و از ترکیب عناصری چون کربن، ئیدروژن و اکسیژن ایجاد می‌شود. سیلیکون در تولید محصولاتی چون لوازم آرایشی، مواد غذایی و پروتزهای پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد. مطالعات زیادی در جهت اثبات بیماری‌زا بودن پروتزهای سیلیکونی سینه انجام شده است که همه آنها به عدم ارتباط و تاثیر پروتز به بیماری‌هایی همچون سرطان سینه و آرتوروماتودید منتج شد.

بسیاری از خانم ها در مورد این نوع عمل جراحی بدون شک داستان های ترسناکی شنیدند. ازجمله مسمومیت زایی سیلیکون یا ایجاد بیماری خود ایمنی بافت همبندی پروتز که مربوط به “تراوش” یا مهاجرت ژل می باشند که مقالات در این حوزه ابهامات و خطرات این جراحی را از میان برداشته است. در نتیجه در مورد عمل بزرگ کردن سینه در دهه اخیر تبلیغات متفاوتی را دیده ایم، مخصوصاً از طریق عملکردهای غیر مسئولانه ی رسانه ها که بدین طریق علیرغم حقایق موجود، ادعاها و سئوالاتی در مورد ایمنی سیلیکون مطرح کرده‌اند.

دوره نقاهت جراحی پروتز سینه 

برای آشنا شدن با اقدامات قبل از پروتز سینه به سایت مربوطه مراجعه فرمایید.

کلام آخر

قبل از انجام جراحی پروتز سینه از افراد با تجربه کمک بگیرید و با آگاهی دست به انجام این جراحی بزنید. سعی کنید بهترین کلینیک و بهترین دکتر پروتز سینه در زعفرانیه را برای جراحی انتخاب کنید. ممنون از این که تا آخر مقاله دوره نقاهت جراحی پروتز سینه همراه ما بودید. نظرات و پیشنهادت خود را با ما در میان بگذارید.

میانگین امتیاز 4.5 / 5. تعداد آرا: 2

اشتراک گذاری:

جدیدترین نوشته ها

مقالات زیر را حتما مطالعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *