ما در این مقاله تمام سعی خود را به کار گرفته ایم تا شما عزیزان را با مطالب مفیدی همچون پروتز سینه چیست؟ آشنا کنیم و اطلاعات ارزشمندی را در رابطه با این موضوع در اختیارتان قرار دهیم. با توجه به گرایش کمال گرایی و میل افراد به زیبایی هر چه بیشتر، امروزه اشخاص بسیاری به سمت انجام انواع جراحی های زیبایی همچون پروتز سینه روی می آورند. جراحی پروتز سینه جزء جراحی های ساده و کم عارضه ای به حساب می آید که محدودیت های خاصی به دنبال ندارد و هر شخصی می تواند این عمل زیبایی را انجام دهد.
جراحی پروتز سینه چیست؟
جراحی پروتز سینه نوعی جراحی زیبایی است که در پی آن، ماده ای را بر روی عضله قفسه سینه به منظور برجسته سازی، فرم دادن و بزرگ کردن سینه ها قرار می دهند و به این طریق باعث رضایتمندی بیمار می شوند. امروزه این جراحی جزء پرطرفدارترین اعمال زیبایی به حساب می آید که افراد بسیاری به سمت خود سوق داده است. اکثر پروتزهای به کار برده شده در جراحی پروتز سینه از جنس سیلیکون می باشد و اندازه آن طبق خواست و نظر بیمار و جراح قابل تغییر می باشد.
انواع مختلف پروتز سینه
پروتز سیلیکونی
این نوع پروتز سینه از استحکام بالایی برخوردار بوده و در مقایسه با پروتز نمکی حالت طبیعی تری در سینه بیمار دارد، البته پروتزهای سیلیکونی انواع مختلفی دارند که برخی از آنها توسط چندین لایه پوست مقاوم احاطه شده اند که باعث افزایش سطح آنها می شود.
پروتز نمکی
این نوع پروتز دارای یک پوسته سیلیکونی ضخیم است که با محلول نمکی استریل پر شده است. لازم به ذکر است که این محلول مشابه مایعات بدن است بنابراین در صورت پارگی خطری ندارد و جذب بدن می شود. این پروتز در مقایسه با پروتز سیلیکونی زبری بیشتر و مقاومت و دوام کمتری دارد.
انتخاب بهترین جراح پروتز سینه
برای این که جراحی پروتز سینه نتیجه دلخواه را ایجاد کند، بهتر است که توسط بهترین جراح انجام پذیرد. حال سوالی که پیش می آید این است که چگونه بهترین جراح پروتز سینه را انتخاب کنیم؟ برای این منظور معیارهایی وجود دارد که به کمک آن ها به آسودگی می توان از میان چندین جراح متخصص گزینه مناسب را برگزید. برخی از مهم ترین این معیارها به شرح زیر می باشد:
- برخورداری از تخصص مربوطه و داشتن مجوزهای لازم
- مجهز بودن به تجهیزات پزشکی به روز و پیشرفته
- به کارگیری تکنیک ها و متدهای روز دنیا
- برخورد صمیمانه و محترمانه با مراجعین
- داشتن سابقه و تجربه درخشان
روند انجام پروتز سینه
فرایند پروتز سینه نیز همانند بسیاری از اعمال زیبایی دیگر؛ به عوامل مختلفی بستگی دارد که این عوامل شامل: انتظارات، سلیقه و نظر بیمار، نوع و شکل ظاهری پروتز سینه، مهارت و تخصص جراح موردنظر، شکل و تناسب ظاهری و … می باشد.
نحوه انجام عمل پروتز سینه به گونه ای است که پس از سپری کردن مراحل آماده سازی، بیمار را به اتاق عمل می برند و در آن جا متخصص بیهوشی به منظور بیهوش سازی بیمار، اقدامات لازم را انجام می دهد. پس از این که فرد به طور کامل بیهوش شد، متخصص پروتز سینه برشی را در قسمت موردنظر ایجاد می کند. ایشان به سبب این که برش ایجاد شده قابل رویت و مشاهده نباشد، در ناحیه هایی از بدن همچون: زیر سینه، دور ناف، زیر بغل و یا دور هاله سینه این برش را می زند.
جایگذاری پروتز در قسمت تعیین شده، مرحله بعدی می باشد. (معمولا محل قرارگیری پروتز سینه توسط بیمار و پزشک در زمان مشاوره تعیین می شود.) پس از این که پروتز در محل مناسب قرار گرفت، متخصص مربوطه زخم ها و برش ها را به کمک چسب های استریل شده می بندد. در انتهای عمل، برای این که نتیجه مطلوب تری را مشاهده کنید، متخصص پروتز سینه به بیمار توصیه می کند تا از سینه بندهای طبی مخصوص استفاده کند.
کاندیدای مناسب پروتز سینه
همانطور که می دانید؛ جراحی پروتز سینه به دنبال زیبایی ظاهری انجام می شود و جزء جراحی های زیبایی به شمار می رود که طبق خواست و نظر بیمار صورت می گیرد. این نوع جراحی معمولا محدودیت خاصی ندارد و کلیه افراد می توانند آن را امتحان کنند، با این وجود ما کاندیدای مناسب پروتز سینه را شرح داده ایم تا در صورتی که جزء این دسته از افراد هستید تصمیم به انجام پروتز سینه بگیرید. از جمله این افراد عبارتند از:
- کسانی که رشد سینه هایشان متوقف شده است و تغییری در پی ندارند، می توانند اقدام به پروتز سینه کنند.
- سلامتی بسیار حائز اهمیت است و خانم های که از لحاظ سلامتی جسمی و روحی در بهترین حالت ممکن خود قرار دارند؛ می توانند اقدام به چنین عملی بزنند.
- خانم هایی که در پی کاهش وزن و یا بارداری، با سینه های کوچک و افتاده مواجه شده اند؛ گزینه مناسبی برای جراحی پروتز سینه هستند.
- داشتن سینه های نامتقارن از دغدغه های فکری بسیاری از بانوان است و این افراد از این که اندازه سینه هایشان با دیگری متفاوت است، بسیار رنج می برند و تصمیم به پروتز سینه می گیرند.
- خانم های که از سینه های بسیار کوچک خود ناراضی هستند و به دنبال راهی برای بزرگسازی آن ها می باشند، جزء کاندیدای مناسب پروتز سینه به حساب می آیند.
روش های شناسایی متخصص پروتز سینه
با توجه به نقش اساسی که جراح پروتز سینه در نتیجه نهایی جراحی زیبایی ایفا می کند، نباید در انتخاب متخصص مربوطه سهل انگاری نمود و به هر پزشکی اطمینان کرد، از این رو در این مقاله ما چند روش برای شناسایی و یافتن متخصص مربوطه شرح داده ایم تا از طریق این روش ها، بهترین جراح پروتز سینه را بیابید. برخی از مهم ترین روش های شناسایی عبارتند از:
- جست و جو در فضای مجازی یکی از آسان ترین و دقیق ترین روش ها است. به این دلیل که فضای مجازی همچون گوگل، کلیه اطلاعات و مشخصات متخصص مربوطه را ارائه می دهد و با تکیه بر این اطلاعات می توان بهترین انتخاب را در کوتاهترین زمان ممکن نمود.
- معمولا در میان اطرافیان و آشنایان، افرادی وجود دارند که سابقه جراحی پروتز سینه را دارند و می توان با تحقیق و بررسی از این اشخاص به اهداف زیبایی خود دست یافت.
- اکثر متخصصین پروتز سینه در بیمارستان ها و کلینیک های مختلف خدمت رسانی می کنند؛ با مراجعه به این مراکز درمانی و زیبایی می توان بهترین جراح پروتز سینه را نیز پیدا نمود.
هزینه پروتز سینه
اعمال زیبایی و درمانی هزینه های متغیری دارند که با توجه به برخی عوامل این قیمت ها متفاوت می باشد. به عنوان مثال: هزینه جراحی پروتز سینه به جزء رابطه مستقیمی که با محل انجام جراحی (بیمارستان یا کلینیک) دارد، وابسته به تخصص و سابقه جراح موردنظر، این که چه نوع بیهوشی استفاده می شود و پزشک متخصص روند جراحی را چگونه انجام می دهد، موقعیت جغرافیایی مرکزی که در آن جراحی انجام می شود و بسیاری از این قبیل موارد بستگی دارد که در ادامه توضیح مختصری راجع به آن ارائه می دهیم:
در تعیین هزینه جراحی نوع پروتز و برند به کار برده شده، دستمزد جراح ( که وابسته به تخصص و تجربه ایشان می باشد.)، هزینه های بیمارستان یا کلینیک ( با توجه به تکنیک ها و تجهیزات پزشکی به کار برده شده متغیر می باشد.)، داروهای تجویزی توسط متخصص و همچنین هزینه مشاوره و معاینات قبل از عمل و همچنین هزینه معاینات بعد از عمل، معاینات دوره ای و … در هزینه نهایی موثر می باشند. لازم به ذکر است، جراحی پروتز سینه به سبب این که جزء جراحی های زیبایی محسوب می شود، بیمه آن را تحت پوشش قرار نمی دهد و بیمار باید هزینه ها را خود متقبل نماید.
توصیه های مراقبتی پیش از پروتز سینه
برای این که جراحی پروتز سینه به نتیجه دلخواه نزدیک باشد؛ متخصص مربوطه در جلسه مشاوره توصیه های مراقبتی را شرح می دهد تا با رعایت کلیه آن به هدف زیبایی خود سریع تر دست یابند. این نکات و توصیه های مراقبتی قبل از جراحی پروتز سینه به شرح زیر می باشد:
- ناشتا بودن جزء اولویت های قبل از جراحی، انواع اعمال درمانی و زیبایی می باشد و در جراحی پروتز سینه نیز، متخصص مربوطه توصیه می کند تا ناشتا باشید.
- توصیه می شود تا شب قبل از عمل پروتز سینه اصول بهداشتی را رعایت کنید و حمام بروید. همچنین مصرف غذای سبک و پرهیز غذاهای سنگین را فراموش نکنید.
- استراحت کافی در نتیجه جراحی بسیار اهمیت دارد و الزامی است که پیش از انجام جراحی پروتز سینه استراحت و خواب کافی داشته باشید.
- نکته ای که بسیار مورد تاکید واقع می شود، این است که پیش از جراحی و در زمان مشاوره، کلیه سابقه پزشکی و داروهای مصرفی خود را با جراح موردنظر در میان بگذارید تا از هرگونه عارضه و تداخل دارویی جلوگیری به عمل آورید.
- به مدت دو هفته پیش از جراحی، مصرف مشروبات الکی و همچنین استعمال دخانیات را کنار بگذارید.
توصیه های مراقبتی پس از پروتز سینه
برخی از اقدامات مراقبتی پس از جراحی به شرح زیر می باشد که باید به آن ها توجه نمود و به طور دقیق آن ها را رعایت نمود تا به مطلوب ترین نتیجه دست یافت.
- بهترین جراح پروتز سینه داروهای خاصی را تجویز می کند و الزامی است، کلیه داروها را در زمان تعیین شده و به طور مرتب مصرف نمایید.
- رانندگی کردن و داشتن استرس برای بیمار مضر است و باید یک هفته خود را از استرس و رانندگی به دور کند.
- به منظور تسریع روند بهبودی، متخصص مربوطه توصیه می کند تا مصرف ویتامین ها و میوه جات را جدی بگیرید و آن ها را در برنامه غذایی خویش بگنجانید.
- انجام فعالیت های سنگین و ورزش های طاقت فرسا را متخصص پروتز سینه برای مدت زمانی ممنوع می دارد.
- توصیه می شود در صورت مصرف هرگونه دارو، آن را با پزشک خود در میان بگذارید.
- ضروری است برای چک آپ و بررسی وضعیت کنونی خویش، نزد متخصص مربوطه بروید.
مزایا و معایب جراحی پروتز سینه
عمل پروتز سینه همانند سایر روش های زیبایی از مزیت ها و معایبی برخوردار می باشد که الزامی است؛ پیش از جراحی با آن ها آشنا بود و سپس با دیدگاهی روشن اقدام به جراحی نمود. برخی از این مزیت ها و معایب عبارتند از:
ممکن است؛ اندازه سینه ها به طور مادرزادی کوچک باشد و یا این که طبق برخی تغییرات وزنی، بارداری و شیردهی یا به دلیل روند طبیعی پیری افتاده و کوچک شوند و شخص به همین خاطر احساس نارضایتی کند و یا این که اعتماد به نفس خود را از دست دهد، از این رو در تلاش است تا راهی برای رفع این بدفرمی ها پیدا کند، بنابراین یکی از مهم ترین مزیت های جراحی پروتز سینه جلب رضایت این اشخاص و ایجاد فرم و ظاهری متناسب با نظر و سلیقه آن ها می باشد.
در رابطه با معایب جراحی پروتز سینه باید گفت که اگر این جراحی توسط بهترین جراح پروتز سینه انجام پذیرد، هیچ گونه عارضه ای به همراه نخواهد داشت و بیمار با اطمینان خاطر خود را به چنین جراحی بسپارد. اما اگر بنا به دلایلی جراح معالج جزء بهترین ها نباشد، این امکان وجود دارد که جراحی پروتز سینه با معایبی همچون: مواجه شدن با پروتز چین خورده یا تا خورده، پارگی پروتز، جمع شدن بافت اسکار در اطراف پروتز، تغییرات موقتی یا دائمی در احساس نوک پستان، باقی ماندن جای زخم، عفونت یا خونریزی بعد از جراحی و … می باشد.
در صورتی که قصد دارید از بروز این گونه عوارض جلوگیری به عمل آورید، پیشنهاد می کنیم نزد بهترین دکتر پروتز سینه در زعفرانیه بروید و به این طریق از هر گونه عارضه خودداری فرمایید.
کلام آخر
جراحی پروتز سینه انواع مختلفی دارد و طبق شرایط، نظر و سلیقه بیمار، متخصص مربوطه نوع جراحی را تعیین می کند. این نوع جراحی معمولا محدودیت سنی خاصی ندارد و در صورتی که از سلامتی جسمی برخوردار باشد و سنی بالای بیست سال داشته باشد، فرد می تواند اقدام به جراحی پروتز سینه نماید.
از شما عزیزان کمال تشکر را داریم که تا پایان این مقاله همراه ما بودید، ما تمام سعی خود را به کار گرفتیم تا در رابطه با موضوع پروتز سینه اطلاعات مفیدی را ارائه دهیم و در صورتی که شخصی در زمینه پروتز سینه چیست سوالاتی از شما پرسید، بدون درنگ پاسخ دهید و با این آگاهی می توانید خود و یا اطرافیانتان اقدام به جراحی پروتز سینه نمایید. امیدواریم مطالب گفته شده مفید واقع شده باشد و همچنین در صورت داشتن سوال و یا انتقاد با ما در میان بگذارید.
میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 1