وبلاگ

پروتز سینه چگونه انجام می شود؟【سال 1403】❤

پروتز سینه چگونه انجام می شود؟

شاید برای شما سوال باشد که پروتز سینه چگونه انجام می شود ؟ جراحی پروتز سینه یکی از رایج ترین عمل های زیبایی برای بزرگ کردن سینه است. برخی از خانم ها به دلایل مختلف از جمله کوتاهی قد، نامتعادل یا نامناسب بودن شکل، عدم رشد کامل سینه ها پس از بلوغ یا تغییرات ناشی از بارداری، شیردهی و تغییر وزن از این جراحی راضی نیستند. زیرا داشتن سینه های خوش فرم و بزرگ می تواند باعث بیشتر شدن اعتماد به نفس خانم ها شود. در این جراحی بافتی مشابه بافت سینه جایگزین بافت طبیعی سینه می شود. در ادامه برای آشنا شدن با پروتز سینه با ما همراه باشید.

جراحی پروتز سینه چیست؟

پروتز سینه راهی سریع برای پر کردن فضای داخل سینه و شکل دادن به سینه است. انجام جراحی پروتز سینه به شما این امکان را می دهد که در هنگام پوشیدن لباس ها و مهمانی های خاص، فرم بدنی زیبایی داشته باشید. جراحی پروتز سینه ممکن است برای افرادی که یک یا هر دو سینه را به دلیل سرطان سینه و درمان سرطان سینه یا به دلیل آسیب دیدگی یا بیماری خاصی برداشتند مفید باشد.

این جراحی یکی از انواع جراحی های زیبایی است که در آن متخصص و جراح سینه طی یک پروسه 2 ساعته اقدام به بازسازی و بیشتر شدن حجم سینه می کند. این جراحی گاهی به منظور درمان و بازسازی سینه انجام می شود که بخشی از درمان سرطان سینه است. گاهی اوقات این جراحی برای اهداف زیبایی انجام می شود. بزرگ کردن و بیشتر شدن حجم سینه با استفاده از جراحی روشی ایمن و کم تهاجمی است.

داشتن سینه های بزرگ و خوش فرم باعث افزایش احساس زنانگی، جذابیت و اعتماد به نفس در خانم ها می شود. اگر خانم ها زیبایی طبیعی سینه های خود را بر اثر عوامل مختلف از دست دادند یا افتادگی سینه یا عدم تقارن سینه دارند، می توانند با این روش جراحی زیبایی خود را بازیابند. برای انجام این جراحی لازم است با بهترین جراح پروتز سینه مشورت کنید.

جراحی پروتز سینه چیست ؟

دلیل انجام جراحی پروتز سینه

جراحی پروتز سینه به دلایل مختلفی قابل انجام است. زنانی که یک یا بخشی از سینه خود را به دلیل سرطان سینه از دست دادند، می توانند از این ریشه ها در داخل بافت سینه و بین عضلات آن قسمت در طی جراحی پروتز سینه استفاده کنند. با این کار دیگر از نبود این قسمت از بدن خود احساس خجالت نخواهند داشت.

خانم هایی که مادرزادی هستند یا به دلیل کاهش وزن سینه های کوچک دارند که باعث کاهش اعتماد به نفس آن ها شده است می توانند با استفاده از جراحی پروتز سینه به شکل و خال دلخواه در این قسمت از بدن به طور همزمان دست یابند. اما جراحی پروتز سینه فقط برای بزرگ کردن سینه ها انجام نمی شود. خانم هایی که سینه های نامتقارن دارند و از آن شکایت دارند می توانند از طریق این جراحی به فرم دلخواه خود برسند.

عمل پروتز سینه هم برای درمان و هم برای زیبایی انجام می شود. هدف از این جراحی بازسازی سینه و بیشتر شدن حجم آن بعد از درمان سرطان پستان؛ افزایش حجم و سایز سینه هایی که به صورت طبیعی و ژنتیکی کوچک هستند؛ متقارن سازی پستان ها در مواردی که سینه ها به صورت ژنتیکی یا بر اثر گذشت زمان دچار عدم تقارن شدند؛ بیشتر شدن سایز و فرم دادن سینه هایی که بعد از بارداری، شیردهی و رژیم لاغری دچار افتادگی شدند است.

پروتز سینه چگونه انجام می شود؟

در این جراحی سینه بریده می شود و پروتز در بافت سینه قرار می گیرد. برای انتخاب محل برش در جراحی می توانید قبل از جراحی با پزشک خود صحبت کرده و نظر خود را در مورد محل برش بیان کنید. این پروتزها در بین بافت های سینه قرار می گیرند و به همین دلیل طبیعی تر می شوند. به طور کلی برش های جراحی پروتز سینه را می توان با سه نوع برش ایجاد کرد.پروتز های سینه را می توان از طریق یک برش در زیر بغل وارد بدن کرد. یا این برش ها باید از ناحیه اطراف قفسه سینه ایجاد شود.

بریدن سینه از قسمت پایین روشی است که برای این جراحی استفاده می شود. افرادی که سینه های بزرگ دارند می توانند از طریق جراحی کوچک کردن سینه یا ماموپلاستی سایز سینه خود را کم کنند. در گذشته زمانی که فردی تحت عمل جراحی پروتز سینه قرار می گرفت، با مشکلاتی مانند پارگی پروتز و نشت مایعات مواجه می شد. اما خوشبختانه امروزه با پیشرفت تکنولوژی و پیشرفت تکنیک ها و ابزار پزشکی، عوارض این جراحی به حداقل رسیده است.

کاندیدای مناسب برای پروتز سینه

هیچ شرایط خاصی برای جراحی پروتز سینه وجود ندارد. اکثر افرادی که از ظاهر سینه های خود ناراضی هستند و بالای 25 سال سن دارند می توانند جراحی پروتز سینه انجام دهند. خانم هایی که به دلایل مختلف از جمله بیماری یک یا هر دو سینه را تا حدی از دست دادند می توانند از این پروتزها استفاده کنند. در این گروه از افراد پس از بررسی میزان برداشتن بافت سینه، نوع پروتز سینه و محل آن برای بهبود ظاهر سینه مشخص می شود.

انجام جراحی پروتز سینه در این دسته از خانم ها این امکان را به آن ها می دهد تا علاوه بر حفظ ظاهر خود، با بیشتر شدن اعتماد به نفس کنار بیایند و کمتر تحت تاثیر عواقب بیماری ها و آسیب های خود قرار گیرند. جراحی پروتز سینه برای خانم هایی که سینه های کوچکی دارند یا سینه های آویزان و بزرگی دارند توصیه می شود. در این افراد پروتز سینه با توجه به اندازه و شکل سینه انتخاب می شود. نتیجه هر دو جراحی پروتز سینه یکسان است.

پروتز سینه چگونه انجام می شود ؟

سن مناسب برای جراحی پروتز سینه چه سنی است؟

زمان هایی وجود دارد که ممکن است بهترین و مناسب ترین زمان برای انجام جراحی پروتز سینه نباشد، اما تعیین سن خاصی برای جراحی پروتز سینه بسیار دشوار است. عوامل زیادی بر آمادگی زن برای این جراحی تاثیر می گذارد. سن نقش مهمی در انتخاب این جراحی دارد.

انواع پروتز از نظر فرم

فرم های سینه از نظر شکل ظاهری به دو نوع گرد و اشکی تقسیم می شوند. در ادامه با آن ها آشنا می شوید :

پروتز سینه گرد 

پروتز گرد برای افرادی مناسب است که دوست دارند سینه های برجسته تر و بافت سینه نرم و خوش فرم داشته باشند. این پروتزها در قسمت بالایی حجیم تر هستند و ظاهر کامل تری در بدن ایجاد می کنند. خانم هایی که به دنبال جذابیت و برجستگی بیشتر برای سینه های خود هستند می توانند از این دسته از پروتزهای گرد استفاده کنند. پروتزهای پارگی محبوبیت بیشتری دارند.

پروتز سینه اشکی

این پروتز که شکل آناتومیک یا قطره اشکی نامیده می شود، برای افرادی مناسب است که می خواهند سینه هایشان طبیعی تر به نظر برسد. این پروتز برای افرادی که بافت سینه بسیار کمی دارند و یا سینه هایشان صاف و بدون بافت است مناسب است. این پروتز بیشتر برای خانم‌هایی که بافت سینه‌شان نرم است و یا مشکلات ظاهری نامتقارن سینه دارند، مناسب است.

جراحی پروتز سینه چه عوارضی دارد؟

این جراحی اگر توسط یک جراح سینه ماهر انجام شود، یک روش کم تهاجمی و ایمن است. به همین دلیل انتخاب جراح بسیار مهم است. این عمل عوارضی دارد که می توانید با مراجعه به بهترین جراح سینه و مراقبت های قبل و بعد از عمل آن را به حداقل برسانید. برخی از عوارض پروتز سینه مربوط به محل برش و بخیه است. باقی ماندن محل برش در جراحی یا خون مرده و خونریزی از محل برش جراحی از عوارض جراحی پروتز سینه است.

به منظور جلوگیری از باقی ماندن جای زخم در جراحی، جراح کرم‌های رفع جای زخم را تجویز می‌کند. برای کاهش احتمال بروز این عوارض، انجام مراقبت های پس از عمل به درستی و پرهیز از انجام فعالیت های سنگین پس از جراحی ضروری است. احتمال عفونت محل زخم و برش وجود دارد که با رعایت نکات ذکر شده می توان از کم شدن آن جلوگیری کرد. اگر پزشک مهارت کافی نداشته باشد، سینه ها می توانند نامتقارن شوند. قرار دادن بی دقتی و نامناسب پروتز در داخل بدن می تواند منجر به شکل نامناسب سینه پس از جراحی شود. در ادامه با عوارض جراحی پروتز سینه آشنا می شوید :

  • بی حس شدن سینه و نوک آن به صورت موقت یا همیشگی
  • خون مردگی و یا خونریزی از محل برش
  • دوران نقاهت طولانی و دیر بهبود یافتن محل برش
  • جدا شدن زخم در قسمت برش
  • عفونت در ناحیه برش
  • نامتقارن شدن شکل سینه ها بعد از جراحی
  • شکل نامناسب پروتز سینه به دلیل قرار دادن غیراصولی و نامناسب پروتز سینه در محل

پروتز سینه چگونه انجام می شود ؟

مراقبت های بعد از جراحی پروتز سینه

برای این که دچار خطرات و عوارض نشوید باید مراقبت هایی را انجام دهید. در ادامه با اقدامات بعد از جراحی پروتز سینه آشنا می شوید :

  • پس از عمل از استعمال دخانیات و الکل خودداری کنید.
  • داروهای تجویز شده از جمله آنتی بیوتیک ها و مسکن ها را با دقت و در صورت تجویز مصرف کنید. استفاده به موقع از عفونت و درد جلوگیری می کند.
  • شما باید تا 12 هفته از سوتین طبی تجویز شده حتی در هنگام خواب استفاده کنید. این سوتین به عنوان بانداژ عمل می کند و به شکل گیری بهتر سینه کمک می کند.
  • برای استراحت حتما به پشت بخوابید. از خوابیدن روی شکم یا پهلو خودداری کنید.
  • از انجام فعالیت های سنگین یا بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید.
  • بخیه های پروتز سینه قابل جذب هستند. اگر بخیه ها قابل جذب نیستند، پس از 1 هفته باید به پزشک مراجعه کنید تا بخیه ها برداشته شود.

آیا شیردهی بعد از پروتز سینه امکان پذیر است؟

بسیاری از زنانی که مایل به کاشت پروتز سینه هستند می ترسند که پس از عمل، در صورت تصمیم به بارداری، نتوانند به فرزند خود شیر دهند. اما باید گفت که پروتز سینه به معنای از بین بردن بافت طبیعی و قدیمی سینه نیست. مجاری شیر پس از جراحی در جای خود باقی می مانند. هر بخشی از ایمپلنت، چه در زیر ماهیچه سینه و چه در بافت سینه، تاثیری در شیردهی ندارد. اکثر جراحان خوب سینه ترجیح می دهند پروتز را از زیر سینه وارد کنند زیرا اگر برش ها در اطراف هاله سینه ایجاد شود می توان چندین مجرای شیر را برش داد و این بر میزان شیر و چگونگی آن تأثیر می گذارد.

میزان ماندگاری پروتز سینه

پروتز سینه بسیار بادوام است، اما برای همیشه دوام نمی آورد و به مرور زمان فرسوده می شود. این پوشیدن پروتز در زنانی که فعالیت بیشتری دارند، مانند ورزشکاران و مربیان زن، زودتر اتفاق می افتد. به همین دلیل لازم است حداکثر 15 سال پس از جراحی با پزشک خود مشورت کنید تا در صورت تشخیص از پروتز جدید استفاده شود.

آیا پروتز سینه باعث سرطان می شود؟

تا به امروز و بر اساس مطالعات علمی هنوز ارتباطی بین پروتز و بروز سرطان سینه یا بیماری های خود ایمنی وجود ندارد. هنوز هیچ مدرک قطعی مبنی بر ارتباط سرطان سینه با ایمپلنت وجود ندارد. بزرگترین نگرانی در حال حاضر این است که وجود پروتز سینه از تشخیص زودهنگام سرطان جلوگیری می کند، بافت زیر ایمپلنت به گونه ای است که در طول ماموگرافی اشعه را از خود عبور نمی دهد و از تشخیص بافت سرطانی جلوگیری می کند. در حال حاضر تکنیک های ماموگرافی پیشرفت زیادی داشته و به رادیولوژیست ها این امکان را داده است تا بافت های پنهان شده زیر پروتز سینه را ببینند و آن را سرطانی تشخیص دهند.

کجا برای قرار دادن پروتز سینه بهتر است؟

دو مکان یا دو نوع پاکت برای قرار گرفتن پروتز وجود دارد: زیر بافت سینه و در جلوی ماهیچه سینه، زیر ماهیچه ای سینه ای. ماهیچه سینه ای ماهیچه ای از قفسه سینه است که معمولا در بدنسازان رشد می کند. در انگلستان مکان زیر بافت سینه یا جلوی عضله ای رایج ترین مکان مورد استفاده می باشد. ایراد این روش پروتز سینه این است که شکل ظاهری و نمای بیرونی پروتز در زنان لاغر چشمگیرتر و آشکارتر است. در این موارد ممکن است نمای لبه های پروتز در روی قفسه سینه قابل تشخیص باشد در این موارد به شما توصیه می شود که پروتز سینه‌ها را به صورت زیر ماهیچه ای بگذارید.

بعضی انواع پروتز سینه وجود دارند که برای روش جلوی عضله ای مناسب تر هستند. این زنان معمولا سینه های اصلی شان بزرگتر از زمان حالشان بوده است. وقتی کاهش حجم بسیار زیادی در سینه اصلی وجود داشته است و در اندازه پوست میزان کمی جمع شدگی وجود دارد، پس شکلی مانند کیسه خالی ایجاد می کند. تحت این شرایط گاهی اوقات بهتر است که پروتز در موقعیت زیر بافت سینه ای قرار بگیرند تا بتوانند پوستی که سینه اصلی را پوشانده، پر کنند. در مواردی که پوست خیلی شل و آویزان می شود و نوک پستان، تا زیر سینه پایین می آید، لازم است تا دوباره نوک سینه را بالا آورده و پوست پوششی را با روش های لیفت پستان یا ماستوپکسی کوچک شوند.

این حالت در زمان مشاوره مشخص می‌شود. دومین مکان، مکان زیر ماهیچه ای بین ماهیچه دیواره قفسه سینه و خود قفسه سینه می باشد. مکان زیر ماهیچه ای پوشش روی پروتز سینه را افزایش می دهد، این پوشش شکل و ظاهر پروتز سینه را مخفی می کند. این مکان مخصوصا در زنان لاغری که بافت سینه بسیار کمی دارند و یا ندارند توصیه می شود. با ایجاد پوشش زیاد در این شرایط جلوی عوارض ذکر شده را می گیرد.

ایراد این روش این است که ممکن است، درد یا ناراحتی بیشتری بعد از عمل داشته باشید و پروتز سینه با حرکات معین ماهیچه حرکت می کنند و نیز در صورت وجود افتادگی نسبی، شکل پستان در حالت خوابیده و ایستاده متفاوت خواهد بود. تصمیم گیری در مورد اینکه درباره شما ،چه مکانی باید برای گذاشتن پروتز سینه مناسب است، توسط پزشک و متخصص مربوطه به شما پیشنهاد داده می شود.

پروتز های سینه تا چه مدت باقی می مانند؟

همانند باقی محصولات ساخت دست بشر، پروتزهای سینه عمری محدود دارند. با وجود اینکه بسیار قوی و مقاوم هستند، حتی در برابر فشار، ولی مستعد کهنه شدن و فرسایش در طول زمان می باشند. به طور میانگین پروتز سینه حدود 20 سال است. اگرچه کهنه شدن و یا پاره شدن در میان افراد مختلف متفاوت است.به عنوان مثال به طور طبیعی پروتز سینه‌ی زنانی که تحت فعالیت بدنی بالا هستند در یک دوره زمانی مشخص نسبت به کسانی که تمرینات و تحرکات کمتری دارند، بیشتر فرسوده و پاره می شوند. به منظور داشتن یک ارزیابی مناسب برای حالت و موقعیت پروتزهای سینه‌ی شما بهترین توصیه و پیشنهاد این است که توسط پزشک و متخصص به طور منظم بعد از 10 ـ 15 سال که از عملتان گذشت معاینه شوید و اگر لازم بود سونوگرافی انجام دهید.

آیا پروتز سینه باعث سرطان می شود ؟

کلام آخر

قبل از انجام این روش درباره پروتز سینه تحقیق کنید و با آگاهی دست به انجام این روش بزنید. سعی کنید بهترین کلینیک و بهترین دکتر پروتز سینه در زعفرانیه را برای جراحی انتخاب کنید. مراقبت ها و دستورات پزشک را به خوبی انجام دهید تا نتیجه مناسبی از این روش بگیرید. ممنون از این که تا آخر این مقاله همراه ما بودید. نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.

میانگین امتیاز 4 / 5. تعداد آرا: 1

اشتراک گذاری:

جدیدترین نوشته ها

مقالات زیر را حتما مطالعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *