وبلاگ

بهترین سن برای پیکرتراشی ❤️【سال 1403】

ما در این مقاله سعی داریم شما را درباره بهترین سن برای پیکرتراشی آشنا کنیم. در گذشته های دور تنها راه رسیدن به اندامی مطلوب انجام ورزش های سنگین و رژیم های غذایی بود که بسیاری از افراد به دلیل مشکلاتی از آن ها دوری می کردند. بسیاری از افرادی که سعی در حفظ زیبایی بدن خود داشتند در انتهای راه به دلیل چربی های موضعی که در شکم و پهلوهایشان باقی مانده بود و نتیجه مناسبی حتی از پیگیری هایی که دریافت نمی کردند، رنج می بردند. امروزه با روش پیکر تراشی می توان از شر چربی های اضافی خلاص شد و اندامی ایده آل داشت. برای آشنا شدن با بهترین سن برای پیکرتراشی با ما همراه باشید.

پیکر تراشی چیست ؟

پیکرتراشی بدن راهی مطمئن برای کم شدن چربی های موضعی در نواحی مورد نظر است و بدن از طریق دستگاه های خاص به شکل دلخواه هر فرد ایجاد می شود که قطعا با فرد دیگر متفاوت است. پیکرتراشی بدن نامی عمومی برای جراحی لاغری موضعی است که با روش های مختلف و با دستگاه های مختلف قابل انجام است.

امروزه پیکرتراشی با لیپوساکشن، لیپوماتیک، لیزر و سایر روش ها بسیار مورد توجه عموم قرار گرفته است، زیرا این روش ها بیشترین استفاده را در بین مردم دارند. روش های زیادی برای لاغری موضعی توسط پیکرتراشی بدن وجود دارد که بسته به نظر و شرایط بیمار و پزشک می توان از یکی از این روش ها استفاده کرد.

پیکر تراشی چیست ؟

کاندیدای مناسب پیکرتراشی :

درمان پیکرتراشی بدن برای همه افراد با شرایط مختلف قابل استفاده نیست، اما امروزه با توجه به روش‌های مختلفی که برای پیکرتراشی بدن ایجاد شده است، می‌توان یکی از روش‌های ذکر شده را بسته به شرایط فیزیکی و شرایط مورد استفاده قرار داد. با وجود اینکه پیکرتراشی بدون جراحی یکی از روش های غیر تهاجمی برای رسیدن به اندام مورد نظر دوستداران زیبایی است، اما باید در نظر داشت که توجه نکردن به این نکته مهم که آیا کاندید مناسبی هستید یا خیر، رسیدن به اندامی که می خواهید از طریق پیکرتراشی بدن می تواند مشکلات بزرگی ایجاد می کند.

قبل از هر اقدامی برای رسیدن به اندامی بی نقص حتما باید با پزشک زیبایی مشورت کنید و پس از بررسی کامل وضعیت جسمانی خود توسط پزشک و پس از دریافت تاییدیه نهایی از وی اقدام به این درمان نمایید. با توجه به روش پیکرتراشی بدن که برای از بین بردن چربی های اضافی از بدن خود انتخاب کردید، شرایط لازم برای کاندید شدن این روش متفاوت است، اما باید برخی از الزامات اصلی را که در بین همه روش ها هستند، بدانید. افرادی که دارای چربی موضعی در ناحیه مذکور هستند. کسانی که موفق شدند وزن خود را به مدت یک سال قبل از پیکرتراشی بدن ثابت نگه دارند.

افرادی که از روش های غیر جراحی مانند ورزش و رژیم غذایی برای خلاص شدن از شر چربی های اضافی خود پاسخ مناسبی دریافت نکردند. افرادی که از سلامت جسمی و روانی خوبی برخوردارند. زنان و مردان بین 20 تا 60 سال که مشکل یا بیماری جدی ندارند. افرادی که درگیر مصرف دخانیات مانند سیگار و قلیان نیستند و یا حداقل می توانند برای مدتی مصرف آن را به طور کامل ترک کنند. کسانی که به داروهای بیهوشی حساسیت ندارند. برای استفاده از روش های پیکرتراشی بدن بدون جراحی لازم است که بیمار درگیر چاقی مفرط نباشد و تنها به صورت موضعی قصد کم شدن حجم چربی قسمتی از بدن خود را داشته باشد.

کسانی که مشکلی در روند بهبود زخم هایشان ندارند. افرادی که سیستم ایمنی آن ها به اندازه کافی سالم است. کسانی که پوستشان خاصیت ارتجاعی خوبی دارد. کسانی که باردار هستند و در دوران شیردهی هستند کاندیدای مناسب پیکرتراشی بدن نیستند. افرادی که عادت به مصرف نوشیدنی های الکلی دارند، کاندیدای معتبری برای کانتورینگ بدن نیستند. کسانی که درگیر بیماری هایی مانند مشکلات قلبی عروقی و دیابت کنترل نشده هستند برای درمان چاقی از طریق پیکرتراشی بدن مناسب نیستند. بیمارانی که به شدت چاق هستند یا در واقع BMI بالای 35 دارند، نمی توانند از روش های تمرین قدرتی برای خلاص شدن از شر چربی خود استفاده کنند. کسانی که درگیر بیماری هایی مانند افسردگی و بیماری های روانی نیستند.

پیکرتراشی چه عوارضی دارد ؟

پیکرتراشی بدن مانند هر روش زیبایی دیگر عوارض جانبی خاص خود را دارد که با رعایت توصیه های پزشکی و مراقبت ها می توان آن ها را کاهش داد. روش های جدید پیکرتراشی بدن بدون جراحی امروزه عوارض جانبی ناشی از بازسازی بدن را کاهش دادند. برخی از عوارض جانبی مانند التهاب، تورم، قرمزی و بروز واکنش های آلرژیک به داروهای بیهوشی در بسیاری از عمل های زیبایی مشاهده می شود و به سرعت قابل رفع و درمان است، اما برخی عوارض دیگر که در عدم مراجعه به پزشکان متخصص و کلینیک های معتبر و رعایت نکردن نکات ذکر شده توسط پزشک و رعایت آن ها در درمان رایج می باشد.

پیکرتراشی چه عوارضی دارد ؟

تشکیل لخته های خون و تورم بیش از اندازه که با احتیاط قابل درمان است، بروز عفونت، بی حسی و سوزن سوزن شدن در ناحیه ای که چربی از آن خارج شده است، تجمع مایعات زیر پوست، سوختگی پوست، آسیب به قلب و نورون ها، شل شدن و افتادگی پوست، محدودیت حرکت صورت و گردن در حین پیکرتراشی صورت، ایجاد برش و ایجاد بافت اسکار پس از تغییر شکل صورت، بی حسی طولانی مدت در نواحی عمل شده بسیار شایع است. آمبولی یکی از عوارض شایع مراجعه به پزشک غیرمتخصص است، آمبولی یکی از عوارضی است که در همه عمل های زیبایی وجود دارد، هماتوم یا تجمع خون در ناحیه ای که جراحی انجام شده یکی از عوارض پیکرتراشی بدن است.

هزینه پیکرتراشی بدون جراحی

پیکرتراشی یک عمل زیبایی پرهزینه است اما انجام آن برای بسیاری از افراد با سطح مالی متوسط ​​امکان پذیر است زیرا در صورت رعایت رژیم می توان این روش را انجام داد. رژیم غذایی مناسب و ورزش مناسب می تواند برای مدت طولانی به نتایج دلخواه برسد و در بسیاری از موارد تنها یک بار در طول زندگی فرد انجام این عمل کافی است.

با یک بار هزینه پیکرتراشی بدن می توانید تا مدت ها از اندام زیبا و دلخواه خود لذت ببرید. البته موارد دیگری مانند میزان چربی انباشته شده در بدن بیمار برای تخلیه، روش حذف چربی، هزینه خرید گن و مواد مصرفی بعد از درمان، دستمزد پزشک و شرایط جغرافیایی را در نظر بگیرید. محل کلینیک می تواند در تعیین هزینه درمان پیکرتراشی بدن نقش داشته باشد.

قبل از پیکرتراشی بدن چه مراقبت هایی باید انجام شود ؟

تجربیات پزشکان و افرادی که قبل از این عمل پیکرتراشی بدن را انجام دادند نشان داده است که مراقبت های بعد از پیکرتراشی بیشترین تاثیر را در مشاهده نتیجه مطلوب این عمل و روند بهبودی بیمار داشته است و بهترین نتیجه این درمان را داشته است. در صورت عدم رعایت هر یک از این مراقبت ها و دستورات توسط پزشک، امکان بروز مشکلات جبران ناپذیری وجود دارد.

هر یک از روش‌های پیکرتراشی بسته به میزان تهاجمی بودن عمل و روشی که برای برداشتن چربی‌های اضافی از بدن بیمار استفاده می‌شود، مراقبت‌های خاص خود را دارد. با توجه به اینکه چه روش های پیکرتراشی بدن، چربی اضافی بدن بیمار از بدن او خارج شده است، باید دقت کرد که چربی در کجا برداشته می شود، زیرا تا مدتی پس از عمل و تا زمان بهبودی کامل، این ناحیه محل مناسبی است. این رشد عفونت ها و باکتری ها است که در صورت بروز به سختی قابل درمان است.

مهم ترین اقدام بعد از اصلاح بدن، توجه به ناحیه مربوط به حذف چربی های موضعی از بدن است. بیمار باید حداقل تا یک ماه پس از جراحی از ورزش و فعالیت های سنگین که می تواند خطر خونریزی را افزایش دهد خودداری کند. البته افراد پس از پیکرتراشی بدن تا مدتی دچار خونریزی می شود، استفاده از داروهای تجویز شده توسط پزشک در زمان معین یکی از مهم ترین مواردی است که پس از پیکرتراشی بدن باید به آن توجه کرد. ترک کامل سیگار و مصرف الکل به مدت یک ماه پس از پیکرتراشی بدن توصیه می شود.

هزینه پیکرتراشی بدون جراحی 

زیرا این موارد می تواند دوره نقاهت ناشی از این عمل را بیشتر کند. توصیه می شود زمانی که در روزهای اول احساس گرسنگی می کنید از مایعات و غذاهای نرم فراوان استفاده کنید. تا زمانی که زخم ها به طور کامل بسته نشده و به طور کامل بهبود یافتند، از شنا و رفتن به مناطق مرطوب مانند استخر، سونا و جکوزی خودداری کنید. در صورت تمایل به حرکت می توانید پس از چند روز مداخله با نظر پزشک به آرامی و برای مدت کوتاهی راه بروید.

استفاده از گاز مخصوصی که بعد از عمل پیکرتراشی توسط پزشک ساخته می‌شود یکی از ضروری‌ترین موارد است، زیرا تنها می‌تواند به برداشتن رگ‌های خونی، جلوگیری از عفونت و فرم دادن به بدن شما کمک کند. حتما در ده روز اول بعد از عمل از آنتی بیوتیک های تجویز شده توسط پزشک استفاده کنید. سعی کنید هر دو ساعت یکبار کمی ورزش کنید تا از تشکیل لخته خون در بدنتان جلوگیری کنید.

مصرف میوه ها و سبزیجات می تواند به تسریع روند بهبود زخم ها و کبودی های شما کمک کند. در 24 ساعت اول پس از عمل به طور کامل استراحت کنید. توصیه می شود تا 48 ساعت اول از تماس با آب روی پانسمان ها و زخم ها خودداری کنید. طبق توصیه پزشک به طور مرتب زخم ها را بشویید و حتما تا زمان بهبودی کامل آن ها را تمیز نگه دارید.

بهترین سن برای پیکرتراشی

بسیاری از نوجوانان به دلایل مختلف با ظاهر خود دست و پنجه نرم می کنند. یکی از بزرگترین چالش هایی که نوجوانان در مورد ظاهرشان با آن مواجه می شوند، وزن است. بسیاری از نوجوانان و والدین آن ها به دنبال راه حل های کم شدن وزن مانند پیکرتراشی هستند تا به کاهش ناراحتی های مرتبط با اضافه وزن کمک کنند.

اکثر جراحان به داوطلبان پیکرتراشی توصیه می کنند که حداقل بعد از 18 سالگی این عمل را انجام دهند. اما موارد خاصی وجود دارد که افراد زیر 18 سال به طور استثنایی کاندید عمل پیکرتراشی در نظر گرفته می شوند. تشخیص اینکه بهترین سن برای پیکرتراشی چه سنی است بر عهده جراح است و با توجه به شرایط جسمانی افراد در نظر گرفته می شود.

بعد از پیکرتراشی چه مراقبت هایی باید انجام شود ؟

برای این که نتیجه مناسبی از پیکرتراشی بگیرید باید مراقبت هایی را انجام دهید. در ادامه با مراقبت های بعد از پیکرتراشی آشنا می شوید :

  • برای جلوگیری از عفونت و رشد باکتری ها، به خوبی از مناطقی که چربی برداشته شده است، مراقبت کنید.
  • اگرچه احتمال خونریزی کم است، اما وجود دارد. بنابراین پزشک برای جلوگیری از این احتمال دارو تجویز می کند. آن ها را به طور منظم و طبق دستور پزشک مصرف کنید.
  • به مدت 1 ماه مجاز به شنا در استخر یا استفاده از سونا، جکوزی یا حتی وان نخواهید بود.
  • سیگار کشیدن و نوشیدن الکل حداقل تا یک ماه پس از عمل ممنوع است. زیرا می تواند باعث کند شدن در بهبودی شما شود.
  • از انجام فعالیت های سنگین و ورزش های جدی خودداری کنید.
  • مصرف آنتی بیوتیک را به مدت 2 هفته طبق دستور پزشک ادامه دهید.
  • در روزهای اول بعد از عمل از غذاهای نرم استفاده کنید.

پیکرتراشی در قسمت های مختلف بدن

جراحی پیکرتراشی معمولا تحت بیهوشی کامل انجام می‌شود. گاهی ممکن است از بیهوشی اپیدورال استفاده شود. با وجود تلاش جراح، گاهی برخی از محل‌های برش در این جراحی، به صورت جای زخم قابل مشاهده هستند. جراحی پیکرتراشی انواع مختلفی دارد و بسته به شرایط فردی شما، جراح ممکن است انجام یک یا چند عمل جراحی را برای دستیابی به نتایج مطلوب توصیه کند. انواع آن شامل موارد زیر است:

لیفت پایین بدن :

در این جراحی پوست اضافی شکم، باسن و ران‌ها گرفته می‌شود؛ در نتیجه سلولیت‌های پوستی نیز برطرف می‌شوند. در بعضی موارد به دو یا چند جلسه جراحی برای انجام آن نیاز است.

لیفت ران :
در این جراحی، جراح برشی در کشاله یا بخش خارجی ران ایجاد می‌کند و پوست و چربی‌های اضافی را برمی‌دارد.

لیفت باسن:
جراح در طی این جراحی در قسمت بالای باسن و گاهی در کنار پهلوها یک برش می‌دهد و قسمت‌های اضافی پوست و چربی را برمی‌دارد. باقی نواحی با بخیه ترمیم می‌شوند.

لیفت سینه :
معمولا جراح یک برش عمودی از آرئولا به سمت زیر پستان ایجاد می‌کند. برش افقی نیز ممکن است در سراسر چین سینه مورد نیاز باشد. سپس پوسته‌های اضافی برداشته و برای افزایش اندازه پستان می‌توان همزمان کاشت سینه نیز انجام داد.

لیفت بازو :
در این جراحی، جراح در سطح داخلی بازو از زیر بغل تا آرنج برش می‌دهد. پس از حذف چربی و پوست اضافی، عضله زیرین با بخیه‌ها محکم می‌شود تا فرم بازو را صاف نشان دهد.

پیکرتراشی و زایمان طبیعی :

خانم‌هایی که روش‌های پیکرتراشی مانند الترازد یا لیپوماتیک را انجام داده‌اند، بهتر است به این نکته توجه کنند که بعد از انجام عمل نباید تا یک سال برای بارداری اقدام کنند. زیرا درمان کامل نواحی جراحی شده معمولا بین ۱۲ تا ۱۸ ماه طول می‌کشد. همچنین خانم‌هایی که زایمان چه به صورت سزارین و چه به صورت طبیعی کرده‌اند؛ اگر قصد انجام پیکرتراشی دارند بهتر است بعد از گذشت ۶ ماه برای آن اقدام کنند. زیرا افزایش وزن و تغییرات هورمون استروژن در دوران بارداری طبیعی است و به همین علت بهتر است تا زمانی که شرایط به قبل از دوران بارداری بازنگشته، برای انجام روش‌های کمک لاغری اقدام نکنند. مطمانا پیکرتراشی می‌تواند به رفع افتادگی و ترک‌های پوستی و تجمع چربی باقی‌‎مانده از بارداری بسیار کمک کند.

بهترین سن برای پیکرتراشی

کلام آخر

قبل از انجام این روش سعی کنید از افراد با تجربه درباره بهترین سن برای پیکرتراشی کمک بگیرید و اطلاعات لازم را کسب کنید و با آگاهی دست به انجام این روش بزنید. سعی کنید بهترین کلینیک و بهترین دکتر پیکرتراشی در زعفرانیه را برای جراحی انتخاب کنید. مراقبت ها و دستورات پزشک را به خوبی انجام دهید تا نتیجه مناسبی از این روش بگیرید. ممنون از این که تا آخر مقاله بهترین سن برای پیکرتراشی همراه ما بودید. نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 1

اشتراک گذاری:

جدیدترین نوشته ها

مقالات زیر را حتما مطالعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *