وبلاگ

بهترین سن برای جراحی پروتز سینه

بسیاری از خانم ها به انجام جراحی پروتز سینه علاقه بسیار زیادی دارند و سعی بر این دارند که با کمک این جراحی، کم حجمی سینه هایشان را درمان کنند؛ این روش طرفداران بسیار زیادی دارد و خانم هایی که سینه هایشان بسیار کوچک است می توانند به ظاهر مورد علاقه خود برسند؛ پروتز سینه انواع مختلفی دارد که هر یک از آن ها برای عده ای از افراد مناسب می باشد؛ اگر شما نیز از کوچکی سینه رنج می برید و به دنبال انجام پروتز سینه هستید، می توانید در ادامه مقاله با ما همراه باشید تا در این زمینه اطلاعات کافی کسب کنید.

پروتز سینه چیست؟

جراحی پروتز سینه جزء جراحی زیبایی بسیار پرطرفدار است که هدف آن بزرگ کردن سینه می باشد؛ با کمک جراحی پروتز سینه می توان پروتز مناسب هر فرد را در سینه جایگذاری کرد تا به نتیجه دلخواه رسید؛ این جراحی می تواند کمک بزرگی به حجم از دست رفته سینه ها پس از بارداری، کاهش وزن و غیره کند و همچنین سینه هایی کاملا متقارن و زیبا برای خانم ها به ارمغان بیاورد.

برای انجام این جراحی از پروتزهای مختلفی استفاده می شود که هر یک از آن ها برای عده ای از افراد مناسب می باشد؛ این نوع پروتزها باید زیر یا بالای عضلات قفسه سینه قرار بگیرند و البته جراح متخصص در صورت معاینه شما می تواند موقعیت دقیق پروتز را تعیین کند و برای جراحی اقدم نماید.

پروتز نمکی چیست؟

پروتز نمکی با نام سالین نیز شناخته می شود که در آن نمک و آب مقطر پر می شود؛ محلول آب نمکی که حاصل می شود درون یک پوشش سیلیکونی قرار می گیرد؛ لازم به ذکر است که این نوع ایمپلنت را می توان با حجم های متفاوت از محلول پر کرد زیرا موجب تغییر شکل و سفت شدن سینه ها می شود؛ زمانی که محلول از داخل پوشش سیلیکونی نشت کند، نباید نگران شوید زیرا محلول از طریق بدن جذب و دفع می‌گردد.

در صورت نیاز به جایگذاری این پروتز، برش کوچکی در سینه ایجاد می گردد و در ضمن به مانیتورینگ و بررسی بسیار کمتری نیاز می باشد؛ برای استفاده از این نوع پروتز هزینه کمتری صرف می شود و مقرون به صرفه است؛ در ضمن این نوع پروتز ممکن است با مشکلاتی همراه باشد به عنوان مثال احتمال چین خوردگی آن بسیار زیاد است و قابل لمس نمی باشد؛ زمانی که این پروتز لمس شود غیرطبیعی به نظر می آید؛ پروتز نمکی بر روی بافت سینه بسیار تاثیر می گذارد و احتمال ترکیدن آن وجود دارد.

بهترین سن برای جراحی پروتز سینه

پروتز سیلیکونی چیست؟

پروتزهایی که سیلیکونی اند با ژل پر شده اند؛ در صورتی که این پروتز پاره شود، ژل درون پوشش خود باقی می ماند و به بیرون نشت نمی کند؛ لازم به ذکر است افرادی که جراحی پروتز سینه انجام می دهند، پس از جراحی باید به خوبی بررسی شوند؛ زمانی که این پروتز در سینه جایگذاری شود، نیاز است که از طریق ام آر آی و اولترا ساند چک شود.

این نوع پروتز به احتمال بسیار کمتر چین می خورد و تقریبا غیرقابل لمس است؛ پروتز سالین خود به خود خالی نمی گردد و زمانی که سینه لمس شود کاملا طبیعی به نظر می آید؛ البته این پروتز معایبی نیز به همراه دارد به عنوان مثال بدون هر گونه علامتی پاره می شود؛ برای جایگذاری این پروتز باید برش بزرگتری نسب به پروتز نمکی در سینه ایجاد کرد؛ در ضمن هزینه این پروتز کمی بیشتر است.

مراحل جراحی پروتز سینه

برای جراحی پروتز سینه و جایگذاری آن درون سینه باید طبق مراحلی پیش رفت که این مراحل شامل گزینه های زیر است :

1 . انتخاب نوع برش برای پروتز سینه : نتایجی که از جراحی های زیبایی حاصل می شود، بسیار مهم اند از این رو باید به برش هایی که اطراف سینه ایجاد می شود توجه کرد زیرا در معرض دید همه قرار می گیرد؛ زمانی که جای بخیه های حاصل از این روش دیده شود، موجب کاهش اعتماد به نفس افراد می شود؛ به همین دلیل جراح تمام تلاش خود را به کار می گیرد تا برش را به گونه ای ایجاد کند که هیچ ردی از آن باقی نماند.

برش هایی که در سینه ایجاد می شوند انواع مختلفی دارند که در ادامه ذکر می شوند :

  • برشی که بر روی خط زیر سینه (اینفرامامری) است که برش زیر سینه گفته می شود
  • برش سمت دست (ترنسکسیلاری) است که باید برش در ناحیه‌ی زیربغل ایجاد شود.
  • برش در ناحیه‌ی نوک سینه (پریارئولار)

لازم به ذکر است که انتخاب کردن نوع برش جهت وارد کردن پروتز به موارد مختلف بسیاری بستگی دارد؛ به عنوان مثال می توان به آناتومی بدن بیمار، حجم و بزرگی ایمپلنت، جنس ایمپلنت و البته مشورت جراح با بیمار و نظر شخصی بیمار اشاره نمود.

2 . وارد کردن و جایگذاری ایمپلنت : لازم به ذکر است که ابتدا درون یک پاکت مخصوص، ایمپلنت قرار داده می شود؛ این پاکت موجب می شود که مواد موجود در ایمپلنت حتی در صورت نشت به بدن وارد نشوند؛ در ادامه و زمان وارد کردن پاکتی که ایمپلنت دارد، از دو شیوه رایج استفاده می شود :

  • جایگذاری زیرماهیچه ای : برای انجام این روش، باید ایمپلنت را زیر ماهیچه‌ی سینه یا پکتورال قرار داد؛ خصوصیاتی که این روش در بر دارد شامل دوران بهبودی و ریکاوری طولانی‌تر و درد بیشتر در ناحیه جراحی است.
  • جایگذاری زیر پستان یا زیر غدد لنفاوی : برای انجام این روش باید ایمپلنت را زیر بافت سینه و بالای ماهیچه‌ی پکتورال یا همان ماهیچه‌ی سینه قرار داد.

3 . مسدود کردن برش : بعد از پایان یافتن کار، جراح معمولا برش هایی  که به وجود آمده است را به وسیله بخیه مسدود می کند؛ بخیه، چسب ویژه پوست و برچسب جراحی موجب بسته ماندن بریدگی های پوست می شود.

4 . برآورد نتیجه : لازم به ذکر است که در صورت انجام از جراحی، پوست دچار تورم می شود که عموما بعد از گذشت ۲ هفته به صورت کامل برطرف می‌گردد و رد برش‌ها بر روی پوست هم در همین بازه زمانی محو می‌شود؛ در ضمن با گذشت ۲ هفته از زمان جایگذاری ایمپلنت، بیمار می‌تواند تصمیم بگیرد که رضایت از جراحی دارید یا خیر.

مراحل جراحی پروتز سینه

معایب استفاده از پروتز سینه

استفاده از پروتز سینه همانند بسیاری از روش های زیبایی دیگر با معایبی همراه است، از این رو در این مقاله شما را با عوارض پروتز سینه آشنا خواهیم کرد :

  • ناحیه مربوط به التیام زخم که ممکن است فرم و حالت پروتز سینه را تغییر دهد.
  • احساس درد در سینه
  • بروز عفونت در سینه
  • در حساسیت هاله سینه و نوک سینه و ناحیه ی آرئول تغییراتی ایجاد می شود.
  • پروتز نشت می کند یا تخریب می گردد.

بهترین سن برای جراحی پروتز سینه

جراحی پروتز سینه را بیشتر می توان بین خانم هایی که سن شان در بازه زمانی بیست تا سی سالگی است مشاهده کرد؛ اما نباید از این موضوع غافل شوید که دختران نوجوان نیز از این جراحی استفاده می کنند؛ ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که بهترین سن برای جراحی پروتز سینه مناسب است؛ پاسخ این سوال در بیشتر مواقع باید توسط جراح متخصص داده شود؛ در صورت انجام این جراحی سایز، شکل و تقارن مناسبی برای سینه ها می توان به وجود آورد.

خانم ها در همه سنین جهت انجام جراحی پروتز سینه اقدام می کنند؛ این جراحی محبوبیت بسیار زیادی بین خانم های در سنین 19 سال تا 34 سال دارد؛ اما باید این نکته را بدانید که درصد بالایی از خانم ها بین 35 تا 50 سال نیز جهت انجام این جراحی اقدام می نمایند؛ همان طور که سن بالا می رود افراد به میزان کمتری اقدام به انجام این جراحی می کنند.

نکات مهم قبل از جراحی پروتز سینه

پیش از آن که بخواهید جهت انجام دادن جراحی پروتز سینه اقدام نمایید باید به برخی نکات و توصیه های مهم توجه نمایید؛ این نکات در ادامه ذکر می شوند :

  • شما نباید از داروهای ضد التهابی و غیر استروئیدی از جمله آسپیرین و داروهای دارای آسپیرین، ژلوفن و نوافن استفاده نمایید؛ این نوع از داروها خون را رقیق می کنند و در ضمن احتمال خونریزی در طول جراحی و پس از آن را افزایش می دهند؛ نکته مهم این است که باید نسبت به مصرف داروهای ضروری به پزشک مورد نظر خود اطلاع دهید.
  • مورد مهم دیگر مربوط به ترک استعمال سیگار و دخانیات است زیرا در سیگار نیکوتین وجود دارد که موجب افزایش احتمال بروز عوارض ناشی از جراحی می شود.
  • تقریبا باید از 8 ساعت قبل از جراحی پروتز سینه از خوردن و آشامیدن آب، مایعات و غذا خودداری نمایید.
  • باید پیش از جراحی تست های لازم که توسط پزشک توصیه شده اند را انجام دهید.

نکات مهم قبل از جراحی پروتز سینه

انواع پروتز سینه از لحاظ شکل

پروتز سینه از لحاظ شکل انواع مختلفی دارد که در ادامه آن ها را برای شما شرح خواهیم داد :

پروتز سینه گرد (round) :

پروتز سینه گرد برای کسانی که تمایل دارند ظاهر پستان‌هایشان بسیار برجسته تر به نظر بیاید و در ضمن علاقه بسیار زیادی به نرمی و خوش فرمی پروتز سینه دارند، مناسب است؛ در بیشتر موارد از این نوع پروتز سینه در جراحی های اصلاحی استفاده می شود؛ این نوع جراحی های اصلاحی برای مواردی از جمله تغییر یافتن پروتز پیشین، انقباضات کپسولی، پاره شدن پروتز قبلی فرد و چرخیدن پروتز انجام می گیرد؛ در ضمن در صورتی که فرد خود علاقه به این پروتز داشته باشد، مورد استفاده قرار می گیرد.

پروتز سینه اشکی یا قطره اشکی  ( آناتومیکال ) :

پروتز سینه آناتومیکال برای کسانی مناسب است که دوست دارند پروتز سینه هایشان ظاهر طبیعی‌تری داشته باشد؛ در صورتی که خانم ها از بافت سینه بسیار کمتری برخوردار باشند یا به طور کامل بافت سینه نداشته باشند، می توانند از پروتز سینه اشکی استفاده نمایند؛ در ضمن آن دستته از خانم هایی که پستان هایشان تخت و بدون شکل است یا تقارن در پستان هایشان ندارند، می توانند از این پروتز استفاده نمایند.

اخیرا روز به روز به تعداد طرفداران پروتز سینه اشکی افزوده می شود زیرا هر روزه تعداد خانم هایی که علاقه بسیار زیاد به داشتن سینه های خوش فرم و متناسب دارند، افزایش می یابد.

هزینه جراحی پروتز سینه چه مقدار است؟

برای انجام جراحی پروتز سینه باید هزینه هایی به جراح متخصص پرداخت شود البته مقدار مبلغی که باید پرداخت شود به موارد مختلفی بسیاری بستگی دارد به عنوان مثال نوع پروتزی که برای بیمار مورد استفاده قرار می گیرد تاثیر بسزایی در هزینه ها می گذارد زیرا پروتز نمکی در برابر پروتز سالین از هزینه کمتری برخوردار است.

همان طور که گفته شد پروتزها از لحاظ شکل نیز انواع مختلفی دارد که هر یک از آن ها نیز به پرداخت مقدار مبلغ خاصی نیاز دارد؛ سابقه و تجربه ای که جراح متخصص دارد بر روی هزینه ها تاثیر می گذارد زیرا هر اندازه که جراح سابقه درخشان تری در این زمینه داشته باشد، احتمال افزایش مبلغ پرداختی بیشتر می شود.

در صورتی که برای انجام جراحی از ابزار آلات و تجهیزات بسیار مدرن و خارجی استفاده شود، ممکن است هزینه های جراحی کمی افزایش یابد؛ در ضمن بیمه ای که فرد بیمار دارد نیز مورد موثری است که می تواند کمی از مبلغ پرداختی بکاهد؛ به طور کلی موارد مختلف بسیاری بر روی هزینه جراحی پروتز سینه اثر می گذارد که اگر می خواهید در این باره اطلاعات کافی کسب کنید می توانید در ادامه مقاله با ما همراه باشید.هزینه جراحی پروتز سینه چه مقدار است؟

کلام آخر

برای زیبایی و برجسته شدن سینه ها از روش های مختلفی از جمله جراحی پروتز سینه می توان استفاده کرد؛ پروتز سینه انواع مختلفی دارد که هر یک از آن ها برای برخی از خانم ها مناسب می باشد و مورد استفاده قرار می گیرد؛ این جراحی با مزایا و معایبی همراه است که باید پیش از جراحی اطلاعات کافی در این زمینه داشته باشید؛ از این رو در این مقاله مطالب بسیار مفیدی در رابطه با پروتز سینه و بهترین سن برای جراحی پروتز سینه در اختیار شما قرار دادیم.

از این که تا پایان این مقاله با ما همراه بودید از شما بسیار ممنونیم و در صورتی که هر گونه انتقاد یا پیشنهاد در رابطه با جراحی پروتز سینه دارید می توانید از طریق سایت با ما در میان بگذارید.

میانگین امتیاز 4.5 / 5. تعداد آرا: 2

اشتراک گذاری:

جدیدترین نوشته ها

مقالات زیر را حتما مطالعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *