وبلاگ

بهترین روش برای افزایش سایز سینه【سال 1403】❤

بهترین روش برای افزایش سایز سینه

ما در این مقاله سعی داریم شما را با بهترین روش برای افزایش سایز سینه آشنا کنیم. امروزه انجام عمل های زیبایی طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است. مشتریان این جراحی ها بیشتر کسانی هستند که به دلایلی از ظاهر و اندام فعلی خود ناراضی هستند و تصمیم به ایجاد تغییراتی در آن می گیرند. یکی از این عمل‌ها افزایش سایز سینه‌ها است که بیشتر خانم‌ها زیبایی خود را به آن وابسته می‌دانند و تصمیم می‌گیرند این کار را انجام دهند. در ادامه برای آشنا شدن با بهترین روش برای افزایش سایز سینه با ما همراه باشید.

جراحی پروتز سینه چیست؟

پروتز سینه یا فرم دهی سینه روشی است که در آن یک سیلیکون یا ژل واجد شرایط از طریق برشی که در اطراف سینه ایجاد می شود وارد بافت سینه می شود و به آن شکل یا شکل دلخواه می دهد. برای شبیه سازی شکل طبیعی سینه و بدن، می توان از نرم افزار عکس سه بعدی برای تعیین نتیجه قبل از جراحی استفاده کرد. برای تغییر شکل، بزرگ کردن یا کوچک کردن سینه ها، ابتدا باید شکل و اندازه سینه ایده آل خود را انتخاب کنید.

جراحی پروتز سینه چیست ؟

انواع پروتز سینه

پروتز سینه انواع مختلفی دارد که در ادامه با آن آشنا می شوید :

پروتز سالینی :

این نوع پروتز با سرم سالین پر می شود که مخلوطی از آب نمک استریل شده است، پروتزهای نمکی دارای دیواره سیلیکونی نفوذ ناپذیر بوده و سخت تر از پروتزهای سیلیکونی هستند. پروتزهای سالین شکل طبیعی ندارند و افرادی که خواهان این نوع پروتز هستند می خواهند بافت سینه آن ها بزرگتر و پرتر از حد طبیعی باشد.

پروتزهای سالین توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده تایید شده است و برای زنان بالای 18 سال استفاده می شود. پروتزهای نمکی برای زنانی که بافت طبیعی سینه آن ها بسیار کوچک و نازک است مناسب نیست. ایمپلنت‌های سالین ارزان‌تر از ایمپلنت‌های سیلیکونی هستند و نیاز به برش کوچک‌تری برای قرار دادن در بافت پستان دارند. در صورت پاره شدن پروتزهای نمکی در اثر ضربه بسیار قوی، ترکیب داخل آن جذب بدن می شود.

پروتز های سیلیکونی :

آن ها با ژل سیلیکون پر شدند و بسیار شبیه به بافت طبیعی سینه هستند و برای افرادی که نمی خواهند بافت سینه آن ها بعد از جراحی ایمپلنت سینه خیلی بزرگ شود استفاده می شود. پروتزهای سیلیکونی گرانتر از پروتزهای سالین هستند. اگر از پروتزهای سیلیکونی برای قرار دادن در بافت سینه استفاده شود، برش بزرگتری توسط جراح برای قرار دادن پروتز ایجاد می شود.

پروتزهای سیلیکونی به دو گروه گرد و اشکی شکل تقسیم می شوند که در نوع گرد پروتزهای سیلیکونی، پروتز شکلی شبیه به نیمکره دارد. در نوع اشکی شکل و ظاهر پروتز شبیه خود سینه است و برای افرادی که می خواهند سینه ای کاملا طبیعی داشته باشند استفاده می شود.

جراحی افزایش سایز سینه چگونه انجام می شود ؟

پروتزها را می توان زیر سینه یا زیر ماهیچه اصلی سینه قرار داد. قرار دادن پروتز زیر سینه گزینه ساده تری است. در خانم های لاغر، پروتز را زیر عضله اصلی قرار می دهند تا شکل بهتری به سینه ها بدهد. محل قرارگیری پروتز در جلسات مشاوره قبل از جراحی تعیین می شود.

مجموعه ای از برش ها در سمت راست به سمت بالا زیر چین های طبیعی سینه، زیر بغل یا هاله قهوه ای دور قفسه سینه ایجاد می شود. در برخی موارد، امکان دارد یک درن برای تخلیه خون و مایع اضافی به بیمار متصل شود. معمولا این درن یک یا دو روز پس از جراحی برداشته می شود.

دلیل اصلی کوچک بودن سینه ها :

سینه از بافت همبند، غدد لنفاوی و بافت چربی تشکیل شده است. اندازه بافت های این اندام در دوره های مختلف مانند قاعدگی، بلوغ، بارداری و یائسگی تغییر می کند. تغییرات هورمونی در دوران بلوغ در تغییر سایز سینه بسیار موثر است. دو هورمون پروژسترون و استروژن مسئول رشد این اندام هستند. البته ژنتیک و تغذیه می تواند مکمل مناسبی برای بیشتر شدن حجم بافت چربی در این ناحیه باشد.

عوامل مختلفی در تعیین سایز سینه موثر است. مهم ترین عوامل شامل هورمون ها، وراثت و سابقه پزشکی فرد است. اکثر متخصصان وراثت را دلیل اصلی کوچکی سینه می دانند. اگر از آن دسته افرادی هستید که به دلیل وراثت دارای سینه های کوچکی هستید، تغذیه و ورزش تاثیر کمی در افزایش حجم این بافت دارد. متخصصان به این افراد توصیه می کنند از روش های جراحی تزریق چربی برای بیشتر شدن سایز سینه استفاده کنند.

اختلالات هورمونی عامل دیگری است که اندازه سینه را تعیین می کند. افرادی که حجم سینه‌شان به دلیل تغییرات هورمونی کم شده است، با استفاده از روش‌های طبیعی و غیر جراحی، حجم این بافت را افزایش می‌دهند. در بیشتر موارد، افرادی که کاهش سطح یکی از هورمون‌های استروژن و پروژسترون را تجربه می‌کنند، سینه‌های کوچک‌تری دارند.

افرادی که به دلیل مشکلات طبیعی یا غده تیروئید متابولیسم بسیار بالایی دارند، در کم شدن حجم بافت چربی بدن نقش دارند. این عارضه نقش مهمی در کاهش چربی سینه دارد. در بیشتر موارد، بیماران مبتلا به اختلالات تیروئید سینه های نسبتا کوچکی دارند.

انواع پروتز سینه 

چه افرادی می توانند از پروتز سینه استفاده کنند؟

این جراحی زیبایی برای تمام خانم هایی که مایلند سینه های خوش فرم تر یا بزرگ تری داشته باشند مناسب است. زنانی که به دلیل برخی بیماری ها مانند سرطان سینه یا بیماری های پوستی بخشی یا تمام بافت سینه خود را از دست دادند، می توانند از طریق این جراحی شکل سینه خود را بازیابی کنند. کسانی که سینه‌هایشان به دلایل مختلف مانند بالا رفتن سن یا شیر دادن مکرر تغییر کرده است، می‌توانند با استفاده از این جراحی شکل سینه‌های خود را اصلاح کنند.

این جراحی برای کسانی که تنها با یک سینه به دنیا آمدند مناسب است. شیردهی، بارداری یا کاهش وزن قابل توجه می تواند منجر به کم شدن سایز سینه شود. کسانی که از این شرایط رنج می برند می توانند از پروتز سینه کمک بگیرند. زایمان یا شیردهی می تواند باعث افتادگی سینه شود. کسانی که از این شرایط رنج می برند می توانند با استفاده از این جراحی شکل سینه های خود را اصلاح کنند.

بهترین سن برای انجام جراحی پروتز سینه

اگر علاقه مند به استفاده از پروتز سینه و فرم دادن به سینه خود هستید، دانستن سن پروتز سینه برای شما بسیار مهم است. طبق اعلام FDA، رشد سینه در زنان تا سن 18 تا 20 سالگی ادامه دارد. حداقل سن برای انجام پروتز سینه سالین باید بالای 18 سال و حداقل سن برای استفاده از پروتز سینه سیلیکونی 20 سال باشد. اگر مشکل زمینه ای یا بیماری خاصی ندارید، می توانید لذت داشتن سینه های خوش فرم و زیبا را در هر سنی تجربه کنید. برای آشنا شدن با بهترین سن برای جراحی پروتز سینه به سایت مربوطه مراجعه فرمایید.

میزان ماندگاری پروتز سینه چقدر است؟

بسیاری از افراد بر این باورند که بعد از جراحی بزرگ کردن سینه، شکل سینه‌هایشان همیشه ثابت می‌ماند. زیرا شکل سینه حتی پس از کاشت سینه با کم شدن وزن، افزایش وزن، بارداری، شیردهی، افزایش سن و پارامترهای مختلف دیگر تغییر می کند. میانگین طول عمر پروتز سینه حدود 20 سال است. اگرچه لباس پوشیدن از فردی به فرد دیگر متفاوت است.

به عنوان مثال، به طور طبیعی، فرم سینه زنانی که فعالیت بدنی شدید دارند در مقایسه با کسانی که ورزش و تحرک کمتری دارند، در یک بازه زمانی مشخص بیشتر سایش و پارگی می‌شوند. برای ارزیابی صحیح از وضعیت و موقعیت پروتزهای سینه خود، بهترین توصیه و پیشنهاد این است که 10 تا 15 سال پس از عمل خود را به طور مرتب توسط پزشک و متخصص معاینه کنید و در صورت لزوم سونوگرافی انجام دهید.

بهترین روش برای افزایش سایز سینه

اگر مراحل بالا را انجام دادید و به دلیل وراثت تغییر محسوسی در سایز سینه شما ایجاد نشده است، جراحی تنها راه است. جراحی سینه برای بیماران دیابتی، بیماران دارای اضافه وزن شدید، افراد در سن رشد، افرادی که قصد بارداری دارند مناسب نیست. افرادی که قصد کم شدن وزن با رژیم های سنگین و ورزش دارند، کاندیدای مناسبی برای این روش نیستند. در ادامه با بهترین روش برای افزایش سایز سینه آشنا می شوید :

پروتز سینه :

اگر به دنبال روشی کم خطر، سریع، ساده و ایمن هستید، کاشت سینه یکی از بهترین روش برای افزایش سایز سینه است. پروتز علاوه بر زیبایی و فرم سینه در افزایش اعتماد به نفس شما موثر است. این جراحی با ایجاد یک برش کوچک زیر سینه ها و قرار دادن پروتز انجام می شود. پروتزها انواع مختلفی دارند و انتخاب صحیح آن به عهده جراح است. پس از جراحی باید 24 ساعت استراحت کنید. این عمل بی خطر است، اما مانند هر عمل جراحی دیگری، برخی از عوارض را دارا است.

ماستوپکسی یا لیفت سینه :

ماستوپکسی یک روش تهاجمی است و با استفاده از جراحی و بیهوشی انجام می شود. انجام این روش در رفع افتادگی سینه موثر است. این جراحی با ایجاد برشی در اطراف هاله پستان و زیر سینه انجام می شود. در طول لیفت سینه، جراح با برداشتن بافت و پوست اضافی، شکل سینه ها را بهبود می بخشد. قبل از این جراحی افراد باید دو هفته قبل و بعد از عمل از استعمال دخانیات و مشروبات الکلی خودداری کنند، افراد باید انتظاراتی کاملا واقع‌بینانه درباره نتیجه عمل داشته باشند، افراد باید از سلامت روانی و جسمانی کافی برخوردار باشند، خانم‌های شیرده باید این جراحی را به ۴ تا ۸ هفته بعد از اتمام دوره شیردهی موکول کنند.

بهترین روش برای افزایش سایز سینه

انواع روش های برش در جراحی پروتز سینه چگونه است؟

این جراحی شامل قرار دادن پروتز سیلیکونی در سینه است. پروتزها در زیر یا بالای عضله سینه ای قرار می گیرند. راه های مختلفی برای این کار وجود دارد. محل برش های ایجاد شده برای بزرگ کردن سینه بسته به نوع پروتز مورد استفاده و ترجیحات بیمار و جراح می تواند متفاوت باشد. قرار دادن پروتز در زیر عضله نسبت به پروتز روی عضله طبیعی خواهد بود. با این حال، نگه داشتن پروتز در زیر عضله ایمن تر است.

عضله هم از پروتز محافظت می کند و هم احتمال ایجاد کپسول را به عنوان عارضه کم می کند. اگر به دنبال جراحی با برش زیر بغل هستید، تنها راه جایگزین استفاده از پروتز زیر عضلانی پر شده با نمک است. پروتزهای فوق عضلانی کمی کم عمق تر به نظر می رسند که آن ها را طبیعی تر می کند. تنها راه استفاده از پروتزهای آناتومیکی قرار دادن آن ها روی عضله است. شکل پروتز در زیر عضله از بین می رود.

انواع پروتز سینه از لحاظ شکل ظاهری

از آنجایی که شکل بدن هر خانمی متفاوت است، ایمپلنت ها  در اشکال مختلف، اندازه های مختلف کاپ و رنگ های مختلف هستند. همچنین پروتزهای جزئی سینه با تقارن سینه برای زنانی که قبلا جراحی سینه انجام دادند وجود دارد. به این پروتزها شکل دهنده سینه گفته می شود. در ادامه با انواع پروتز سینه از لحاظ شکل ظاهری آشنا می شوید:

پروتز سینه گرد

پروتز سینه گرد برای تقویت و فرم دهی سینه ها ساخته می شود. ایمپلنت های گرد می توانند پر از سیلیکون یا سالین باشند و انتخاب محبوب تری برای بزرگ کردن سینه هستند. ایمپلنت های گرد را می توان بین عضله سینه ای و بافت طبیعی سینه یا زیر عضله و بافت غده قرار داد. ایمپلنت های گرد دارای اندازه ها و پروفیل های مختلفی هستند.

هر نوع ایمپلنتی به سینه ها حجم می دهد، اما ایمپلنت های گرد به هر دو قسمت پایین و بالای سینه حجم می دهند. این قسمت از سینه بدون ایمپلنت برجستگی زیادی ندارد. پروتز سینه گرد برای خانم هایی مناسب است که می خواهند سینه هایشان برجسته تر باشد، از طرفی کسانی که می خواهند علاوه بر بزرگ کردن سینه هایشان فرم دهند، عموما پروتزهای گرد را انتخاب می کنند.

پروتز سینه آناتومیکال

پروتز قطره اشکی اغلب برای زنانی مناسب است که سینه‌هایشان زیر و بیرون پرتر و بالای نوک پستان کمتر است. این پروتزها در سمت راست و در سمت چپ قابل استفاده هستند. مانند ایمپلنت های گرد، ایمپلنت های آناتومیک می توانند سیلیکونی یا سالین باشند. فرم های آناتومیک سینه یک انتخاب سوم را ارائه می دهند. ژل سیلیکونی بسیار منسجم، که سفت تر از ایمپلنت های سیلیکونی سنتی است.

نتیجه نهایی مشابه سینه های طبیعی با ایمپلنت های با قطر بزرگتر است. ایمپلنت های آناتومیک برای خانم هایی که خواهان ظاهری لاغرتر و بدون پر بودن زیاد مشخصه ایمپلنت های گرد هستند عالی است. این ایمپلنت ها برای استفاده در جراحی های ترمیمی ایده آل هستند زیرا نتایج طبیعی تری را ارائه می دهند.

بزرگ کردن سینه با کاشت قطره اشک برای افرادی که می‌خواهند پروتز سینه‌شان طبیعی‌تر به نظر برسد، مفید است. برای افرادی که بافت سینه‌شان خیلی کم است، سینه‌های صاف و بی‌شکل دارند و خانم‌هایی با پوشش بافت نرم بسیار کم، عدم تقارن سینه یا ظاهر ناقص، بهتر است از سینه‌های افتاده استفاده کنند. زیرا افزایش سایز سینه طبیعی تر است.

حرکات ورزشی برای افزایش حجم سینه

تمریناتی که سبب تقویت عضلات سینه، لیفت و سفت شدن آن می‌شود در افزایش حجم این ناحیه موثر است. اگر سینه‌های کوچک، شل یا افتاده دارید با انجام برخی حرکات ورزشی علاوه بر تغییر اندازه این بافت می‌توانید سینه را لیفت و سفت کنید.

شنا روی دیوار

روبه‌روی دیوار بایستید و دست‌های خود را روی دیوار قرار دهید. فراموش نکنید در این حرکت دست‌ها باید کاملا موازی سینه قرار بگیرند. آرنج‌های خود را به‌آرامی خم کرده و صورتتان را به دیوار نزدیک کنید. نیاز نیست که صورت شما به دیوار بچسبد. به حالت اول بازگشته و حرکت را دوبار تکرار کنید. برای تاثیر بیشتر این حرکت را در ۱۵ ست ۱۰ تایی انجام دهید.

شنا سوئدی

روی زمین دراز کشیده و دست‌ها را در کنار سینه قرار دهید. با نیروی دست بدنتان را از زمین بلند کرده و آرنج‌هایتان را کاملا صاف کنید. پس از آن بدنتان را آرام به سمت پایین آورده و در کنار بدن خود قرار دهید. بهتر است روزانه سه ست ۱۲ تایی شنایی سوئدی برای افزایش اندازه سینه‌ها انجام دهید.

فلای دبلیو

دست‌ها را مقابل سینه با زاویه ۹۰ درجه خم کنید. سپس دست‌ها را تا جایی که می‌توانید باز کرده و به حالت اول بازگردانید. این حرکت را حدود یک دقیقه انجام دهید. پس از استراحتی کوتاه دوباره حرکت را تکرار کنید. می‌توانید از کش برای انجام این حرکت کمک بگیرید.

پرس سینه با دمبل 

دمبل‌ها را برداشته و دست‌های خود را موازی شانه نگه دارید. آرنج‌ها باید کاملا خم باشند. دست را با سرعت یکسان به سمت بالا و پایین حرکت دهید. حرکت دست‌ها باید کاملا کنترل شده باشد. می‌توانید این حرکت را روزانه در سه ست ۱۲ تایی انجام دهید.

پرس توپ

پرس توپ یکی از حرکات کلیدی برای افزایش سایز سینه و کنترل انرژی بدن است. این حرکت بافت سینه و عضلات بازو‌ها را سفت می‌کند. حتما توپی با وزن متعادل انتخاب کنید. روی توپ خم شوید و پا‌های خود را تا جایی که می‌توانید بکشید. پا‌ها باید کاملا صاف باشند. سپس، پا‌ها را یک‌به‌یک به سمت توپ خم کنید. این حرکت را در ‌یک ست ۱۵ تایی برای هر یک از پا‌ها انجام دهید.

بارفیکس

اگر تازه‌کار هستید، بهتر است از میله‌های قسمت پایین دستگاه پارالل استفاده کنید. وزن دستگاه را متعادل کنید. فراموش نکنید سنگین کردن دستگاه انجام حرکت را ساده‌تر می‌کند، اما برای افراد تازه‌کار انتخاب وزن متعادل بهتر است. در جای مخصوص قرار گرفته و زانو‌ها را روی سکو بگذارید. دو میله دستگاه را تا جای ممکن پایین بیاورید تا دست‌هایتان قفل شود. این حرکت را در سه ست ۱۰ تایی انجام دهید.

شنای پا روی نیمکت

این تمرین به تعادل نیاز دارید. افراد مبتدی باید شنای پا را با قدرت کمتری انجام دهند. در خانه برای انجام این حرکت از یک صندلی کمک بگیرید. در وضعیت مشابه شنای سوئدی قرار گرفته و پا‌های خود را روی صندلی قرار دهید. با استفاده از دست‌ها بدن خود را متعادل کنید. سه ست ۵ تایی شنای پا در تقویت عضلات سینه مؤثر است. در ابتدای کار می‌توانید سه ست ۳ تایی انجام دهید.

انواع پروتز سینه از لحاظ شکل ظاهری 

کلام آخر

قبل از انجام این روش سعی کنید بهترین کلینیک و بهترین دکتر پروتز سینه در تهران را برای جراحی انتخاب کنید و با آگاهی دست به انجام این روش بزنید. ممنون از این که تا آخر این مقاله همراه ما بودید. نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 1

اشتراک گذاری:

جدیدترین نوشته ها

مقالات زیر را حتما مطالعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *