وبلاگ

اقدامات قبل از پروتز سینه【سال 1403】❤️

بسیاری از خانم ها از کوچکی سینه های خود رنج می برند و به دنبال درمان این مشکل هستند؛ از این رو با پیشرفت علم و تکنولوژی، روش جای گذاری پروتز در سینه ابداع شد و مورد توجه بسیاری از خانم ها قرار گرفت؛ پروتز سینه می تواند تا حدودی روش درمان قطعی در نظر گرفته شود و برای خانم ها گزینه بسیار مناسبی باشد و موجب افزایش اعتماد به نفس آن ها می شود؛ اگر شما نیز به دنبال جای گذاری پروتز در سینه خود هستید و می خوهید در رابطه با اقدامات قبل از پروتز سینه مطلع شوید، می توانید در ادامه مقاله با ما همراه باشید.

پروتز سینه چیست؟

پروتز سینه جزء روش های بسیار پرطرفدار بین خانم هاست و جراحی زیبایی محسوب می شود؛ با کمک این روش می توان زیبایی و برجستگی سینه ها را چندین برابر کرد؛ برای انجام این جراحی باید از بیهوشی استفاده کرد، البته این روش یک جراحی سرپایی در نظر گرفته می شود.

در این جراحی باید پروتز را در پشت بافت سینه قرار داد تا برجستگی سینه ها چندین برابر شود و زیبایی آن ها چندین برابر شود؛ شکل و فرم پروتزها، مانند سینه است که درون آن ژل سیلیکون یا سرم نمکی وجود دارد؛ در صورت استفاده از پروتز سینه، حجم و سایز سینه ها افزایش می یابد و فرم نامتقارن سینه ها بهبود می یابد.

انواع پروتز سینه

پروتز سینه از لحاظ جنس و حالت انواع مختلفی دارد که در ادامه آن ها را برای شما شرح خواهیم داد :

پروتز های سیلیکونی : همان گونه که از نام این نوع پروتز سینه پیداست، در ترکیبات آن سیلیکون وجود دارد و همانند ژل ها از حالت چسبندگی بسیار خوبی برخوردار می باشد؛ این نوع از پروتز در برابر بسیاری از پروتزهای دیگر، از لحاظ بافت شباهت بسیار زیادی به سینه دارد؛ از این رو پزشکان متخصص برای انجام این جراحی در وهله اول پروتز سیلیکونی را انتخاب می کنند؛ زمانی که این پروتزها صدمه ببینند، از بین نمی روند و در ضمن ژلی که در پروتز وجود دارد به فضاهای اطراف یا لایه های دیگر وارد می شود.

پروتز های آب‌ نمکی : نام دیگر این نوع پروتزها نیز سالینی است که فرم آن کروی و گرد می باشد و حاوی آب‌ نمک استریل است؛ این نوع پروتزها جداره ای از سیلیکون دارند که عملکرد آن به صورت کاملا غیر قابل نفوذ می باشد؛ در ضمن این نوع پروتزها سفت تر از پروتزهای سیلیکونی اند و در صورتی که پاره‌ شوند، تخت و صاف می‌گردند و مایعی که درون آن هاست در طول یک فرایند طبیعی، به بدن جذب می‌ شود؛ لازم به ذکر است، این مایع در بدن همه افراد در حالت طبیعی یافت می شود و نمی تواند آسیبی به بدن وارد کند.

انواع پروتز سینه

مزایا و معایب پروتز آب نمکی :

پروتز آب نمکی نیز از مزایا و معایب بسیار زیادی برخوردار است که در ادامه آن ها را برای شما شرح خواهیم داد :

مزایای پروتز آب نمکی :

  • این نوع پروتز در صورت استفاده کردن به صورت طولانی مدت، مقاومت بسیار زیادی دارد.
  • پروتز آب نمکی شباهت بسیار زیادی به مایعات بدن دارد که اگر پاره شود به آسانی به بدن جذب می شود یا دفع می گردد.
  • این نوع پروتزها حالت قطره اشکی و گرد دارند.

معایب پروتز سینه :

  • این نوع پروتزها در برابر بسیاری از پروتزهای سیلیکونی دیگر به زودی تخلیه می گردند و پاره می شوند.
  • این نوع پروتزها بسیار سریع تر جمع می شوند یا پاره می گردند.
  • پروتز آب نمکی در برابر پروتز سیلیکونی، ظاهرش کمی غیرطبیعی است.

انواع پروتز سینه از لحاظ حجم

پروتز سینه از لحاظ حجم انواع مختلفی دارد که هر یک از این پروتزها برای برخی از افراد مناسب می باشد؛ انواع پروتز سینه از لحاظ حجم به شرح زیر است :

انواع پروتز سینه از لحاظ حجم

پروتز با برجستگی کم : این نوع از پروتزها، عرض پایه شان زیاد است و از این رو برجستگی کمتری ایجاد می کنند؛ در صورتی که شما این پروتزها را از کنار نگاه کنید، حس می کنید که صاف است و با این وجود بسیار طبیعی تر به نظر می آید؛ برای جایگذاری این نوع پروتز، برش بسیار کوچکی در سینه باید ایجاد کرد؛ آن دسته از خانم ها که پهنای سینه کامل و قاب سینه پهن دارند می توانند از این نوع کاشت استفاده کنند.

پروتز با برجستگی متوسط : قطر این نوع پروتز سینه بسیار کمتر است و در برابر پروتز با حجم کم، میزان برجستگی اش بیشتر است؛ در صورت استفاده از این پروتزها، سینه ها بسیار طبیعی به نظر می رسند زیرا استاندارد طبیعی دارند و هیچ آسیبی به حجم سینه ها وارد نمی کند؛ خانم هایی که عرض سینه شان متوسط است می توانند از پروتز با برجستگی متوسط استفاده نمایند.

پروتز با برجستگی زیاد : این نوع از پروتزها، ایمپلنت پروفیل بالا دارند که موجب برجستگی بسیار زیاد سینه ها می شود؛ پهنای این ایمپلنت بسیار کم است و از این رو می تواند ظاهر سینه ها را گردتر و پرتر نشان دهد؛ این ایمپلنت موجب برجسته تر دیده شدن قسمت بالایی نوک سینه ها می شود؛ خانم هایی که عرض سینه شان کم است و کاپ کوچک دارند می توانند از این نوع ایپملنت استفاده نمایند.

اقدامات قبل از پروتز سینه

پیش از پروتز کردن سینه باید به برخی نکات و توصیه ها توجه نمایید؛ اقدامات قبل از پروتز سینه به شرح زیر اند :

  • پیش از انجام جراحی پروتز سینه، شما باید حتما با جراح مورد نظرتان در رابطه با وضعیت سلامت و بیماری‌های زمینه‌­ای از جمله آسم، دیابت، بیماری­ های قلبی و کبدی تان صحبت نمایید.
  • باید پیش از جراحی تست بارداری بدهید و اطمینان حاصل کنید که حامله نیستید.
  • یک شب پیش از جراحی حتما دوش بگیرید زیرا ممکن است تا چند روز پس از جراحی نتوانید استحمام کنید.
  • باید پیش از جراحی از مصرف کردن مشروبات الکلی اجتناب کنید زیرا موجب تشدید شدن خون­ریزی می ­شود.
  • باید تقریبا از 2 هفته پیش از جراحی از مصرف کردن داروهای هورمونی و همچنین استفاده از داروهایی که بر لخته شدن خون تأثیر می گذارند، اجتناب نمایید.
  • شما نباید تا 8ساعت پیش از جراحی چیزی بخورید.
  • پیش از جراحی، باید برخی آزمایشات انجام دهید که نتایج حاصل از آن باید تأیید گردد.

دوره نقاهت جراحی پروتز سینه

در صورتی که شما جراحی پروتز سینه انجام می دهید، ممکن است در بازه زمانی 3 الی 5 روز ناراحتی و درد بسیار زیادی حس کنید؛ در این صورت پزشک متخصص برای کنترل درد، داروهایی را برای شما تجویز می کند که می تواند درد شما را تا حدی برطرف کند؛ همچنین این امکان وجود دارد که در ناحیه برش، کمی خونریزی مشاهده کنید که تا حدی طبیعی می باشد؛ در صورتی که نگران این مسئله هستید باید با جراح صحبت کنید و با ایشان در میان بگذارید؛ پس از گذشت تقریبا یک هفته از درد شما کاسته می شود و این درد کم با دارو کنترل می گردد.

درد باید پس از گذشت یک هفته به کمترین حد خود برسد؛ در صورت تائید کردن جراح، شما می توانید فعالیت های روزانه خود را به صورت سبک آغاز کنید؛ در این بازه زمانی، ممکن است کمی تورم و درد حس کنید که باید با گذر زمان بهتر شود و بهبود یابد؛ زمانی که شغل شما به فعالیت فیزیکی شدید نیاز دارد، باید سعی کنید تا 3 هفته کار نکنید.

در ضمن باید سعی کنید که اجسام سنگین بلند نکنید و از انجام فعالیت های فیزیکی شدید از جمله دویدن خودداری نمایید و بعد از گذشت تقریبا 2 ماه، شما باید بهبود بیابید؛ در ضمن میزان بهبودی شما به بدن شما بستگی دارد.

عوارض جراحی پروتز سینه

ابتدای جراحی پروتز سینه ممکن است که نتایج حاصل از آن را به خوبی مشاهده نکنید و در ضمن عوارض آن برطرف نشوند؛ در این صورت نسبت به بدن خود کمی احساس بد دارید و حس می کنید که فرم بدنتان بسیار نامناسب شده است ولی در صورت گذر زمان، هنگامی که پروتزها به خوبی در سینه جا بیفتند، عوارض جراحی نیز تقریبا به‌طور کامل برطرف می گردند؛ در این صورت رضایت بیماران از نتیجه جراحی را مشاهده خواهید کرد؛ با انجام این جراحی در یک کلینیک معتبر، عوارض آن در دوره نقاهت برطرف می گردد.

به طور معمول رایج ترین و اصلی ترین عوارضی که این جراحی دارد شامل تورم سینه‌ها، سردرد، سرگیجه و حالت تهوع است که بیشتر این عوارض به علت بیهوشی و جراحی می باشد؛ ممکن است برخی از افراد، در ناحیه نوک سینه یا تمام سینه، حس شان را از دست بدهند؛ این مسئله کاملا طبیعی می باشد و تقریبا ۱ تا ۲ سال پس از اتمام جراحی، حس به سینه ها به‌طور کامل بازمی‌گردد؛ از عوارض رایج دیگری که پروتز سینه دارد شامل احساس درد، حساسیت سینه‌ها و خارش و التهاب ظاهری است.

در صورتی که پروتز سینه توسط یک جراح بی‌تجربه و ناآگاه انجام گیرد، این امکان وجود دارد که برخی عوارض شدیدتر ظاهر گردد؛ در صورتی که این عوارض شدید را مشاهده کردید، می توانید سریعا به پزشک متخصص مراجعه کنید؛ شکل و فرم غیرطبیعی حاصل از برش و بخیه‌های جراحی، احساس درد به مدت طولانی و به طور آزاردهنده، بروز عفونت در ناحیه برش، نشت کردن از محل جراحی، نامتقارن شدن ظاهر سینه‌ها، حرکت کردن پروتز به نواحی مختلف، سفت شدن سینه‌ها و متورم شدن به صورت ادامه‌دار و پیش‌رونده جزء عوارض رایج این جراحی در یک کلینیک نامعتبر است.

عوارض جراحی پروتز سینه

نکات مراقبتی پس از پروتز سینه

همانطور که باید به اقدامات قبل از پروتز سینه توجه نمایید، باید نکات مراقبتی پس از پروتز سینه را نیز در مرکز توجه خود قرار دهید؛ این نکات در ادامه ذکر شده اند :

  1. تا مدت زمان 2 هفته پس از جراحی، از خوابیدن بر روی سینه‌ هایتان خودداری نمایید و سعی کنید که طاق‌باز بخوابید.
  2. باید از ماساژ دادن یا وارد کردن فشار به سینه‌هایتان خودداری نمایید.
  3. بخیه‌هایی که در ناحیه برش مورد استفاده قرار گرفته شده اند، در بازه زمانی ۱۰ الی ۱۴ روز جذب می‌شوند؛ از این رو بهتر است که از دست‌کاری کردن جای بخیه‌ها و زخم جراحی خودداری نمایید؛ زمانی که جراح از بخیه‌های جذبی استفاده نکرده باشد، ۵ الی ۷ روز پس از جراحی برای کشیدن بخیه‌ها اقدام کنید؛ می توانید پس از گذشت یک هفته، به کارهای عادی و روزمره تان بپردازید.
  4. دست کم تا ۱ الی ۱.۵ ماه پس از جراحی از انجام دادن فعالیت‌های بسیار سنگین ورزشی، دویدن یا بلند کردن اجسام با وزن بالا اجتناب کنید؛ پس از گذشت 2 هفته می توانید با جراح مورد نظرتان در رابطه با فعالیت‌های ورزشی سبک مشورت کنید.
  5. زمانی که جراح برایتان سوتین طبی تجویز کرده باشد، از آن در هر ساعات روز، به مدت ۶ الی ۱۲ هفته پس از جراحی استفاده نمایید.
  6. زمانی که رانندگی می کنید نباید به فرمان نزدیک نشوید زیرا در این صورت فشار بسیار زیادی به سینه‌ها وارد نمی شود.
  7. تا مدت زمان یک سال نباید آفتاب بگیرید یا سولاریوم انجام دهید.
  8. سعی کنید که ترجیحا وزن خود را در حالت ثابت نگه دارید و در برنامه روزانه تان ورزش منظم قرار دهید.
  9. این امکان وجود دارد که در ناحیه برش‌ها، دردی حس کنید؛ در این گونه مواقع، باید مسکن هایی که جراح برایتان تجویز کرده را درست در زمان معین استفاده نمایید.
  10. در صورتی که تورم و کبودی در پوست خود مشاهده کردید، از کمپرس سرد کمک بگیرید.

کلام آخر

بسیاری از خانم ها برای زیبایی و برجستگی سینه های خود از جراحی پروتز سینه کمک می گیرند؛ پروتز سینه انواع مختلفی دارد که هر یک از خانم می توانند متناسب با سایز سینه های خود و همچنین انتظاراتشان از جراحی، پروتز مورد نظر خود را انتخاب کنند؛ پروتز سینه می تواند حجم سینه ها را چندین برابر کند و سینه ها را زیباتر نشان دهد؛ از این رو در این مقاله مطالب مفیدی در رابطه با پروتز سینه و اقدامات قبل از پروتز سینه در اختیار شما قرار دادیم تا در صورت نیاز به انجام این جراحی، اطلاعات کافی در رابطه با آن کسب کنید و پس از آن اقدام به جراحی کنید.

از این که تا پایان این مقاله با ما همراه بودید از شما بسیار ممنون و متشکر هستیم؛ در صورتی که هر گونه انتقاد یا پیشنهاد در رابطه با اقدامات قبل از پروتز سینه دارید می توانید از طریق سایت با ما در میان بگذارید.

میانگین امتیاز 4.5 / 5. تعداد آرا: 2

اشتراک گذاری:

جدیدترین نوشته ها

مقالات زیر را حتما مطالعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *