ما در این مقاله تمام سعی خود را به کار گرفته ایم تا شما عزیزان را با انواع پروتز سینه آشنا کنیم. طبق آمار به دست آمده، خانم های بسیاری بنابر دلایل متعددی اقدام به جراحی پروتز سینه می کنند و به این صورت به اهداف زیبایی و برجسته سازی سینه های خود دست می یابند. جراحی پروتز سینه از مزیت های بسیاری برخوردار می باشند که برخی از مهم ترین این مزایا شامل: افزایش حجم و سایز سینه ها و زیباسازی آن ها، قرینه سازی سینه ها و رفع افتادگی، افزایش اعتماد به نفس و … می باشد. همانطور که می دانید؛ تعیین اندازه و قرار دادن پروتز سینه بر عهده جراح موردنظر می باشد.
با توجه به اصول زیباشناسی که متخصصین پروتز سینه با آن آشنایی دارند؛ افراد لاغر نباید از پروتزهای بزرگ استفاده کنند، علت این امر این است که سینه های آن ها به حالت غیرطبیعی بزرگ نمایان می شوند و جلوه زیبایی ندارد. همچنین بهترین دکتر پروتز سینه در زعفرانیه خاطر نشان می کند که، پروتزهای بزرگ را نمی توان برای افراد سنین بالایی مورد استفاده قرار داد، به این سبب که پوستشان خاصیت ارتجاعی خود را از دست داده است و شکل مناسبی به خود نمی گیرند.
پروتز سینه و نحوه انجام آن
جراحی پروتز سینه نوعی جراحی زیبایی با تهاجم کم است که ایمنی بسیار بالایی دارد و از کم ترین عارضه برخوردار می باشد. روند انجام جراحی زیبایی پروتز سینه ممکن است متفاوت باشد و مدت زمان انجام آن نیز به طور تقریبی دو ساعت است، اما اگر این جراحی همراه با چند جراحی انجام شود، زمان انجام آن متغیر خواهد بود. بهترین جراح پروتز سینه به منظور جلب رضایت بیمار از نتیجه عمل و نزدیک سازی نتیجه جراحی با سلیقه و نظر بیمار، سعی می کند تا در جلسات مشاوره؛ کلیه انتظارات بیمار را در نظر بگیرد.
نتیجه نهایی جراحی پروتز سینه به رابطه مستقیم با تخصص و سابقه جراح بستگی دارد و علاوه بر آن، سلیقه بیمار نیز موثر است. دوره نقاهت این عمل زیبایی همچون سایر جراحی ها یک الی دو هفته به طول می انجامد. در رابطه با نحوه انجام جراحی پروتز سینه باید گفت که، پس از بیهوشی کامل بیمار، متخصص مربوطه برش هایی را در یکی از سه قسمت مختلف اعم از: زیر بغل، بافت قهوه ای نوک سینه یا زیر سینه ایجاد می کند و این برش ها با توجه به نوع پروتز و استفاده از پروتز سینه در قسمت های مذکور زده می شوند.
نکته حائز اهمیت این است که برش های ایجاد شده، سطحی هستند و عمق چندانی ندارند و به سبب دیده نشدن، جراح آن را در مکانی نامرئی ایجاد می کند. اکثر پزشکان برش زیر سینه را ترجیح می دهند. معمولا طول برش ایجاد شده 4 الی 5 سانتی متر است و قرار دادن آن آسان می باشد. در زمینه برش زیر بغل باید به این موضوع اشاره نمود که جراحان خیلی کم برش زیر بغل را توصیه می کنند، به این سبب که در این نوع برش دسترسی به سینه ها کمی مشکل تر خواهد بود و جراح دید کافی برای قرار دادن پروتز را ندارد.
نوع دیگر برش، برش هاله سینه است که این برش به تخصص زیادی نیاز دارد و هر پزشکی این برش را انتخاب نمی نماید. علت این امر، این است که جراح پروتز سینه حتما باید مهارت کافی را برای زدن چنین برشی داشته باشد و این برش را به گونه ای باید بزند که نمایان نشود و پوشیده باقی بماند.
پس از گذراندن مرحله ایجاد برش، جراح پروتز را وارد بدن می کند و در محل مناسب آن را تعبیه می نماید. پزشک معالج این اطمینان را به بیمار می دهند که بافت های اطراف پروتز آن را در جای خود ثابت نگه می دارند و از حرکت آن جلوگیری به عمل می آورند؛ بنابراین نگران جا به جایی پروتز نباشید. پس از قرارگیری پروتز برش ها بخیه می شوند و در نهایت جراحی به پایان می رسد.
انتخاب بهترین جراح پروتز سینه
به منظور انتخاب بهترین جراح پروتز سینه باید معیارهایی را در نظر داشت تا به کمک آن ها متخصص موردنظر را مورد ارزیابی و بررسی قرار داد و سپس به ایشان مراجعه نمود. در این مقاله برای سهولت انتخاب شما عزیزان معیارها و ملاک های برترین بودن را شرح داده ایم و سپس به ارائه روش های شناسایی پرداخته ایم تا به کمک این دو عامل بهترین انتخاب را نمایید. از جمله برخی معیارهای بهترین بودن عبارتند از:
- با اصول زیباشناسی آشنا باشد و طبق اصول زیباشناسی نتیجه دلخواه را ایجاد کند.
- متخصص موردنظر باید از مدارک تخصصی معتبری در زمینه اقدامات زیبایی برخوردار باشد و مهارت و تبحر کافی را در انجام جراحی های زیبایی داشته باشد.
- دانش خود را طبق تکنولوژی روز دنیا به روز نماید و از پیشرفته ترین روش ها و تکنیک ها در روند جراحی بهره جوید.
- مسئولیت پذیر باشد و تمام سعی خود را در مطلوب سازی نتیجه نهایی به کار گیرد و به این طریق رضایت بیماران را نیز جلب نماید.
- از معتبرترین برندها و جنس ها در انجام پروتز سینه استفاده نماید و سلامتی بیماران را از اولویت های خود بداند و به جنبه های مالی توجهی نکند.
- به اصول بهداشتی توجه کند و به منظور جلوگیری از هرگونه مشکلات و عفونت های احتمالی، تجهیزات به کار برده شده را کاملا استریل نماید.
برخی از روش های شناسایی که منجر به یافتن بهترین جراح پروتز سینه می گردد؛ عبارتند از:
- پرس و جو از پزشکان عمومی و یا پزشکان خانوادگی ساکن محل زندگی خویش
- جست و جو در فضای مجازی و یافتن مشخصات و اطلاعات دقیق پزشک متخصص
- تحقیق در میان اطرافیان و در صورت رضایت آن ها، دریافت آدرس و شماره تماس متخصص مذکور
انواع پروتز سینه
پروتزها انواع مختلفی دارند که در این قسمت به توضیح برخی از رایج ترین آن ها می پردازیم:
پروتز سینه ثابت: این نوع پروتز بافت بسیار سفتی دارد و همین امر منجر شده تا کمتر از دیگر پروتزها مورد آسیب قرار گیرد، جراح پروتز سینه خاطر نشان می کند؛ برای قرار دادن پروتزهای ثابت در سینه حتما باید برش های بزرگی ایجاد شود و بنابراین ممکن است برای برخی این موضوع ناخوشایند باشد. پروتزهای ثابت به شکل اشک هستند و از نظر تراکم، تراکم سیلیکون بسیار زیاد است.
پروتزهای ثابت نسبت به پروتزهای آب نمکی بسیار طبیعی تر جلوه می کنند و این پروتزها در مقایسه با پروتزهای سیلیکونی غیرطبیعی تر هستند.
پروتز سینه آب نمکی: این پروتزها به حالت گرد و معمولا از جنس سیلیکون هستند. پروتز سینه آب نمکی را پس از قرارگیری در سینه با آب نمک یا سالین پر می کنند، به این دلیل که این پروتزها قبل از قرارگیری پر نشده اند و می توانند به آسودگی در بدن با برش هایی کوچک قرار گیرند. این پروتزها نسبت به پروتزهای سیلیکونی از مقاومت بیشتری برخوردار هستند و اگر این پروتز در بدن پاره شود، باعث ایجاد مشکل نمی شوند و کاملا جذبی هستند.
پروتز سینه سیلیکونی: جنس این پروتز سیلیکونی و ژلی مانند است. این پروتز برای اشخاص سن کم (زیر 22 سال) مناسب می باشد و الزامی است که تحت نظر قرار گیرند. پس از قرار گرفتن پروتز سیلیکونی باید پس از گذشت 3 سال، MRI انجام شود تا جراح مربوطه از سلامت آن اطمینان حاصل کند؛ سپس، بررسی های بعدی هر دو سال یک بار صورت می گیرد.
نکته حائز اهمیت این است که بافت پروتزهای سیلیکونی شبیه بافت سینه هستند و حالت طبیعی تری را به سینه ها می دهند؛ این امکان وجود دارد که پروتزهای سیلیکونی از چین خوردگی کمی برخوردار باشند و به طور خود به خود خالی نشوند اما امکان پارگی آن ها زیاد است.
تفاوت میان پروتز سینه و لیفت سینه
پیش از این که به تفاوت میان پروتز سینه و لیفت سینه بپردازیم؛ ابتدا توضیح مختصری راجع به این دو جراحی می دهیم و از این طریق تفاوت میان پروتز و لیفت سینه را بهتر پی خواهید برد.
پروتز سینه با هدف حجیم و برجسته سازی سینه ها انجام می پذیرد و عیوب ظاهری سینه ها و افتادگی های خفیف آن ها را از بین می برد. لیفت سینه منجر به بالا کشیدن سینه ها و از بین بردن افتادگی سینه ها می گردد. در صورتی که شخصی قصد از بین بردن افتادگی های سینه های خود را داشته باشد، اقدام به لیفت سینه می زند. بنابراین با این توضیحات متوجه شدیم که لیفت سینه و پروتز سینه کاملا با یک دیگر متفاوت هستند و نتیجه هر کدام با دیگری متفاوت است.
عوارض احتمالی جراحی پروتز سینه
در صورتی که جراحی پروتز سینه توسط افراد غیر متخصص انجام شود، ممکن است عارضه هایی پدید آیند که قابل بازگشت و درمان نباشند، از این رو مراجعه به متخصص مربوطه بسیار مهم است. حال اگر روند جراحی به هر دلیلی با مشکل روبرو شود، عارضه هایی همچون عوامل زیر گریبانگیر شما خواهد بود، این عوامل عبارتند از:
- نشت یا پارگی جدار پروتزها، چینخوردگی پوست روی پروتز
- تغییر در حالات حسی سینه و نوک سینه که موقت و یا دائم هستند.
- ایجاد لخته خون در رگ ها که در ایجاد عوارض قلبی و ریوی موثر هستند.
- احتمال نیاز به عمل مجدد، عوارض بیهوشی عمومی، تجمع مایع اطراف پروتز
- قرار دادن غیر اصولی و نادرست پروتز در محل، تاخیر در بهبودی محل برش جراحی
- خونریزی و تجمع خون (هماتوم)، جدا شدن زخم، نا متقارن بودن سینهها، ایجاد عفون
- دردهای پی در پی، جا به جایی پروتزها در جهات مختلف، نارضایتی بخاطر زیبایی و نتیجه نامطلوب عمل
اقدامات مراقبتی قبل و بعد از جراحی پروتز سینه
برخی از مهم ترین توصیه های مراقبتی پیش از جراحی پروتز سینه به شرح زیر می باشد:
پیش از این که اقدام به جراحی پروتز سینه کنید، باید هدف خود را در رابطه با انجام چنین جراحی مشخص نمایید و سپس در جلسات مشاوره این اهداف را با پزشک خویش در میان بگذارید. همچنین در صورتی که از بیماری خاصی رنج می برید و یا داروهای مخصوصی مصرف می کنید یا نسبت به مواد و دارویی حساسیت دارید؛ حتما به جراح معالج بگویید و ایشان را آگاه سازید. در جلسه مشاوره بهترین جراح پروتز سینه به شما توصیه می کند تا اگر قصد چاقی و یا بارداری را دارید، این عمل زیبایی را به تعویق بیندازید.
پیش از انجام جراحی متخصص مربوطه به منظور معین کردن اندازه دقیق پروتز سینه ها، وزن و قد شما را مورد اندازه گیری قرار می دهند و همچنین سینه های شما را مورد بررسی و عکس برداری قرار می دهند تا جای هیچ گونه اشتباهی در روند و نتیجه جراحی پیش نیاید.
حال نوبت آن رسیده تا به اقدامات مراقبتی پس از جراحی پروتز سینه بپردازیم: (با رعایت این نکات این اطمینان را داشته باشید که نتیجه دلخواه را در کوتاهترین زمان ممکن مشاهده خواهید نمود.)
بهترین جراح پروتز سینه توصیه می کند تا به مدت یک هفته از رانندگی کردن، انجام فعالیت های سنگین، ورزش های طاقت فرسا و … اجتناب کنید. متخصص مربوطه داروهایی را تجویز می کند که این داروها در روند بهتر دوره بهبودی بسیار تاثیرگذار هستند و ضروری است تا در زمان تعیین شده مصرف شوند. همچنین مراجعه به موقع نزد متخصص خویش برای کشیدن بخیه ها و بررسی وضعیت پس از عمل بسیار حائز اهمیت می باشد.
کلام آخر
جراحی سینه انواع مختلفی دارد و هر کدام از این جراحی ها طبق تقاضای مراجعه کننده، صلاح دید و تشخیص پزشک انتخاب می شود و پس از بررسی های لازم به اجرا در می آید. انواع جراحی های سینه شامل: جراحی پروتز سینه، جراحی بازسازی سینه، لیفت سینه، جراحی ترمیمی سینه، کوچک کردن سینه در بانوان و آقایان می باشد.
از شما عزیزان سپاس گزاریم که ما را تا پایان این مقاله همراهی نمودید، ما در این مقاله سعی کردیم تا شما عزیزان را با انواع پروتز سینه آشنا کنیم و آرزومندیم مطالب ارائه شده سودمند واقع شده باشد؛ همچنین در صورتی که راجع به جراحی پروتز سینه و مطالب گفته شده سوال و یا انتقادی داشتید، می توانید با ما در میان بگذارید.
میانگین امتیاز 4.5 / 5. تعداد آرا: 4