وبلاگ

روش های بازسازی سینه بعد از سرطان؛ پروتز یا تزریق چربی؟

سرطان سینه، از آن دسته بیماری‌هایی است که در بین خانم‌ها شایع بوده و بسیاری از آنها را درگیر خود کرده است. شاید بتوان این آمار را به عنوان یک زنگ خطر در نظر گرفت؛ اما در هر صدهزار زن 28نفر احتمال ابتلاى به سرطان سینه دارند. این شرایط باعث شده است که اغلب خانم‌ها از بدشکلی، کوچک شدن و ظاهر نامناسب سینه‌های خود بعد از سرطان سینه، نگرانی داشته باشند؛ آنها می‌پرسند آیا واقعا برای عوارض بعد از درمان سرطان سینه یا در طول مدت بیماری، درمانی وجود دارد؟ خبر خوب این است که برای بازسازی سینه بعد از سرطان، راهکارهای زیادی وجود دارد؛ از جمله:

استفاده از عضلات پشت استخوان کتف یا دور شکم که دارای چربی هستند. علاوه بر این، پروتز سینه و تزریق چربی نیز به عنوان مؤثرترین روش‌ها برای درمان این مشکل، محبوبیت زیادی دارند. در این مقاله قصد داریم به معرفی تزریق چربی به عنوان یک راه حل کارآمد بپردازیم.

بیشتر بخوانید: بهترین نوع پروتز سینه

بازسازی و بزرگ کردن پستان بعد از سرطان سینه

بیایید ابتدا به این سؤال بپردازیم که چرا بعد از سرطان سینه، انجام مراحل بازسازی پستان، ضروری است. خوب است بدانید که بعد از جراحی ماستکتومی یا سرطان سینه، آسیب‌ها و اسکار ناشی از جراحی تا مدت‌ها باقی می‌ماند. به همین دلیل ممکن است جذابیت و ظاهر زنانگی خانم‌ها کاهش پیدا کند. انجام روش‌های درمان برای بازسازی سینه بعد از سرطان به خانم‌ها کمک می‌کند که خیلی سریع‌تر، از عوارض بعد از عمل و کوچک بودن سینه خود رهایی پیدا کنند.

بازسازی و بزرگ کردن پستان بعد از سرطان سینه

بیشتر بدانید:
هرچند در هنگام جراحی ماستکتومی، پزشک جراح به آسیب ندیدن بافت سینه به «روش حفظ پستان» توجه می‌کند؛ اما هدف اصلی وی، موفقیت در جراحی است و به همین دلیل، سالم ماندن بافت پستان در اولویت بعدی قرار دارد.

به طور کلی، بازسازی پستان با روش‌هایی مثل تزریق چربی و یا پروتز، به دلایل زیر انجام می‌شود:

  • تناسب و تقارن سینه‌ها
  • برجستگی و ظاهر زیبای سینه‌ها
  • ترمیم و بازسازی ابعاد پستان‌ها
  • افزایش اعتماد به نفس و جذابیت

عمل بازسازی سینه بعد از سرطان چگونه است؟

پروتز پستان برای بیماران سرطانی.jpg

در حال حاضر، روش‌های جراحی مختلفی برای فرم‌دهی سینه بیماران سرطانی ابداع شده است. این درمان‌ها معمولا همزمان با جراحی درمان سرطان سینه یا چند ماه بعد از آن انجام می‌شوند. از جمله بهترین روش‌های درمانی برای این کار، تزریق چربی یا استفاده از پستان مصنوعی (پروتز) است.

تزریق چربی

تزریق چربی روشی در جراحی زیبایی است که برای افزایش حجم و بهبود شکل قسمت‌های مختلف بدن مورد استفاده قرار می‌گیرد. این روش شامل برداشتن چربی از قسمتی از بدن که چربی اضافی دارد، مانند شکم یا ران‌ها، و تزریق آن به قسمت دیگری مانند پستان است.

در مواردی که بازسازی سینه بعد از سرطان پستان انجام می‌شود، می‌توان از تزریق چربی برای بهبود شکل و ایجاد ظاهری طبیعی‌تر استفاده کرد. این فرایند می‌تواند به ترمیم بافت پستان، اصلاح نقایص و ایجاد حس طبیعی‌تر پس از یک ماستکتومی کمک کند.

برای اطلاعات بیشتر یا بررسی اینکه آیا شما کاندید مناسبی برای این روش هستید یا خیر، بهتر است با پزشک متخصص جراحی پلاستیک مشورت کنید. آن‌ها می‌توانند اطلاعات دقیق‌تری در مورد فرایند، مزایا، معایب و خطرات احتمالی مرتبط با عمل تزریق چربی به شما ارائه دهند.

عمل بازسازی سینه بعد از سرطان چگونه است؟

پروتز سینه

جراحی پروتز سینه برای بیماران سرطان سینه

پروتز سینه یکی دیگر از روش‌های متداول بازسازی پستان‌ها پس از عمل جراحی مثل ماستکتومی (برداشتن پستان) است. این روش با استفاده از ایمپلنت‌هایی که ممکن است از سیلیکون، نمکی (سالین)، یا ترکیبی از مواد دیگر ساخته شده باشند، به بازسازی شکل و حجم پستان‌ها کمک می‌کند.

شاید مفید باشد: هزینه پروتز سینه در تهران

این ایمپلنت‌ها می‌توانند زیر بافت پستانی یا زیر عضله صدری قرار بگیرند. تصمیم در مورد نوع و محل قرارگیری ایمپلنت بستگی به ترجیحات فردی، وضعیت آناتومیک بیمار و توصیه‌های جراح دارد.

پروتز سینه

عمل بازسازی سینه بعد از سرطان با استفاده از پروتز می‌تواند همزمان با ماستکتومی یا به صورت تأخیری، پس از بهبود کامل از جراحی اولیه و سایر درمان‌های پزشکی مانند شیمی‌درمانی یا پرتودرمانی انجام شود.

جراحی بازسازی پستان با پروتز این امکان را به زنان می‌دهد که پس از، از دست دادن پستان‌ها به دلایلی مانند سرطان، احساس فرم و تقارن را بازیابند و بتوانند لباس‌هایی با قواره‌های مختلف بپوشند و تاثیر روانی ناشی از دست دادن پستان‌ها را به حداقل برسانند.

میانگین امتیاز 4.3 / 5. تعداد آرا: 3

اشتراک گذاری:

جدیدترین نوشته ها

مقالات زیر را حتما مطالعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *